Μπακογιάννη: Η Ελλάδα χρειάζεται μια υγιή και ισχυρή κεντροδεξιά, θέση που δεν έχει αυτή τη στιγμή η ΝΔ

Δημοσιεύτηκε: Παρασκευή, 27 Φεβρουαρίου 2015 12:33 Μπακογιάννη: Η Ελλάδα χρειάζεται μια υγιή και ισχυρή κεντροδεξιά, θέση που δεν έχει αυτή τη στιγμή η ΝΔ

Πρόβλημα ιδεολογίας, στρατηγικής, πολιτικής και λειτουργίας βλέπει η Ντόρα Μπακογιάννη στη ΝΔ και επισημαίνει ότι αυτό πρέπει να λυθεί με καθαρή εσωκομματική κουβέντα χωρίς προσωπικές στρατηγικές

Η Ελλάδα χρειάζεται μια «υγιή και ισχυρή» κεντροδεξιά, θέση που δεν έχει αυτή τη στιγμή η ΝΔ, υποστήριξε η Ντόρα Μπακογιάννη, μιλώντας στον ΣΚΑΪ , χωρίς να αποσαφηνίσει αν θα θέσει θέμα ηγεσίας στην κοινοβουλευτική ομάδα του κόμματος.

«Ό,τι έχω να πω, θα το πω στην Κ.Ο.» σημείωσε η κ. Μπακογιάννη. Τόνισε πως αυτή τη στιγμή δεν έχει «κανέναν προσωπικό στόχο», επιδιώκοντας μονάχα να «ξανασυνέλθει η παράταξη» και να βρει τον σωστό πολιτικό προσανατολισμό.

Υπογράμμισε, ωστόσο, πως η παράταξη έχει πρόβλημα ιδεολογίας, στρατηγικής, πολιτικής και λειτουργίας, που θα πρέπει να λυθεί με «καθαρή εσωκομματική κουβέντα» και χωρίς να υπάρχουν «προσωπικές στρατηγικές».

Η κ. Μπακογιάννη υπογράμμισε πως δεν είναι δυνατόν να μην κατατεθεί η συμφωνία του Eurogroup για κύρωση στη Βουλή, προσθέτοντας πως έχει πλέον έρθει η «ώρα της πραγματικότητας» για την κυβέρνηση.

news247.gr

Προσαρμοσμένη αναζήτηση