Τσίπρας προς βουλευτές: Παίρνετε 6.000€ και ζητάτε αυτοκίνητα;

Δημοσιεύτηκε: Κυριακή, 01 Μαρτίου 2015 19:40 Τσίπρας προς βουλευτές: Παίρνετε 6.000€ και ζητάτε αυτοκίνητα;

Εντύπωση προκάλεσαν οι βολές από τον  Α. Τσίπρα, μέσα στην Κεντρική Επιτροπή, προς τους βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ που επιμένουν στα προνόμια, όπως τα βουλευτικά αυτοκίνητα. Ο Α. Τσίπρας αποκάλυψε πως πήγε στο νοσοκομείο λόγω ίωσης: Μου έβγαλαν ακτινογραφία και μου έδωσαν πορτοκαλάδα.

Παίρνετε 6.000 ευρώ μισθό και αντιδράτε για 300 και 400 ευρώ;

Όλα τα ''λεφτά'' ήταν οι αυστηρές επικρίσεις του Τσίπρα προς τους βουλευτές του κόμματος που επιμένουν σε βουλευτικά προνόμια, όπως τα βουλευτικά αυτοκίνητα.
"Ένιωσα άσχημα όταν έμαθα οτι σε συνεδρίαση της Κοινοβουλευτικής ομάδας για τεχνικά θέματα, βουλευτές αντέδρασαν και διαφώνησαν με την οδηγία να μην παίρνουν αυτοκίνητα. Αντέδρασαν να δίνουν 300 και 400 ευρώ, όταν παίρνουν 6000 ευρω μισθό".

Για αυτό και ο Α. Τσίπρας ζήτησε από τους βουλευτές να μην γίνουν σαν τους άλλους και να μην προσβληθούν από ''Πασοκοποίηση'' και κυβερνητισμό.
"Να μην γίνουμε σαν τους άλλους. Δεν ειναι λαϊκισμός, αλλά λεπτομέρειες, που θα κρίνουν εάν είμαστε ή δεν είμαστε σαν τους άλλους. Το πόσο θα μείνουμε στην εξουσία θα εξαρτηθεί και από τις συμπεριφορές μας στις θέσεις εξουσίας σημείωσε. Ερχόμαστε να ανατρέψουμε δομές και προνόμια".

Ο Πρωθυπουργός κρατούσε και μία αποκάλυψη για το τέλος, με την οποία απάνησε σε φήμες που ακούγονταν για την υγεία του,
Ο Α. Τσίπρας παραδέχτηκε πως πήγε σε νοσοκομείο, λόγω ίωσης, όπου του έκαναν ακτινογραφία, και αφού του έδωσαν πορτοκαλάδα επέστρεψε σπίτι του.

newsit.gr

Προσαρμοσμένη αναζήτηση