Φρίκη: Βίαζε μέσα στο βαν μικρά παιδιά - Πως έπεσε στην παγίδα της αστυνομίας το ανθρωπόμορφο τέρας

Δημοσιεύτηκε: Τετάρτη, 04 Μαρτίου 2015 08:25 Φρίκη: Βίαζε μέσα στο βαν μικρά παιδιά - Πως έπεσε στην παγίδα της αστυνομίας το ανθρωπόμορφο τέρας

- Ο 40χρονος παιδεραστής είχε προτίμηση στα αγόρια
- Εκδικήθηκε με φρικτό τρόπο ένα ανήλικο κορίτσι που του είπε ψέμματα για το φύλο της!
- Την πήγε σπίτι του, την κούρεψε, την βίασε και την παράτησε στον δρόμο!
- Φωτογραφίες από το βαν κολαστήριο και τα σύνεργα των βιασμών!
- Ερώτημα γιατί ενώ είχε κατηγορηθεί και στο παρελθόν κυκλοφορούσε ελεύθερος!

Συγκλονιστικές είναι οι αποκαλύψεις για την δράση του 40χρονου παιδεραστή ο οποίος συνελήφθη την Κυριακή επ' αυτοφώρω την ώρα που επιχειρούσε να βιάσει ένα 13χρονο αγόρι μέσα στο βαν του τρόμου που είχε για τον σκοπό αυτό.

Σύμφωνα με την αστυνομία, ο 40χρονος έχει κατηγορηθεί στο παρελθόν για παρόμοια υπόθεση και συγκεκριμένα το Νοέμβριο του 2014 για αποπλάνηση και βιασμό 14χρονης.

Η συγκεκριμένη υπόθεση προκαλεί ανατριχίλα και προκαλεί επίσης ερωτήματα τα οποία οφείλουν να απαντηθούν με κυριότερο, γιατί ο άνθρωπος αυτός κυκλοφορούσε ελεύθερος!

Όπως δείχνουν τα στοιχεία, ο 40χρονος παρουσιαζόταν μέσω chat στα παιδιά ως συνομίληκός τους και μάλιστα ως αγόρι.

Σε μια περίπτωση, όμως ένα κοριτσάκι 14 ετών, είχε την ατυχία να τσιμπήσει στο δόλωμα και όταν παρουσιάστηκε μπροστά του εκείνος νευρίασε τόσο που την πήρε μέσα στο βαν την πήγε στο σπίτι του, την βίασε, την χτύπησε, την κούρεψε και την παράτησε μέσα στην μέση του δρόμου! Οι αστυνομικοί την εντόπισαν σε κατάσταση σοκ και ανέλαβε την υπόθεση το τμήμα ανηλίκων.

 

Για την συγκεκριμένη περίπτωση μάλιστα σύμφωνα με πληροφορίες, το κοριτσάκι τον αναγνώρισε, σχηματίσθηκε δικογραφία πήγε στον εισαγγελέα αλλά ποτέ δεν εκδόθηκε ένταλμα για την σύλληψή του!

Σύμφωνα με τον επικεφαλής του Σώματος Δίωξης Ηλεκτρονικύ Εγκλήματος Μανώλη Σφακιανάκη, ο 40χρονος συνομιλούσε με τουλάχιστον 5 παιδιά την ημέρα στα chat room.

Εμφανίζονταν ως “εξομολόγος” και τα παιδιά του έλεγαν τα προβλήματά τους. Σύμφωνα με τους υπολογισμούς των ειδικών πολλά παιδιά μιλούσαν μαζί του, ίσως και εκατοντάδες!

Στο απόγειο της αποκρουστικής δρασης τους εκτιμάται ότι είχε 5 ραντεβού την ημέρα με ανήλικα παιδιά με ότι αυτό συνεπάγεται!

Σημειώνεται ότι έχει σταλεί και σήμα στην Ιντερπολ καθώς μιλούσε και με παιδιά από το εξωτερικό!

Η διερεύνηση της υπόθεσης η οποία επιλύθηκε τελικά από την Διεύθυνση Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος, ξεκίνησε μετά από σχετική ψηφιακή καταγγελία στο επιχειρησιακό κέντρο CYBERALERT της Διεύθυνσης Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος, σύμφωνα με την οποία υπήρχε διαδικτυακή συνομιλία του 40χρονου με τον 13χρονο ανήλικο για μεταξύ τους συνάντηση.

Άμεσα άρχισε η παρακολούθηση του συγκεκριμένου ατόμου και στο σημείο που είχε κλειστεί το ραντεβού εντοπίστηκε ο 40χρονος ο οποίος είχε ήδη βάλει μέσα στο βαν τον 13χρονο. Τότε έγινε επιχείρηση από τους αστυνομικούς της Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος, οι οποίοι τον ακινητοποίησαν και τον συνέλαβαν, ενώ παράλληλα «ελευθέρωσαν» τον ανήλικο.

Από την έρευνα που πραγματοποιήθηκε στο φορτηγάκι, διαπιστώθηκε ότι ο δράστης είχε προβεί σε ειδική διαμόρφωσή του, ενώ μέσα σε αυτό βρέθηκαν στρώμα, κουβέρτες, μαξιλάρια, ανεμιστήρας, αλλά και κατάλληλος φωτισμός.

Επίσης, στο εσωτερικό του οχήματος εντοπίστηκαν σχετικά σύνεργα για την τέλεση ασελγών πράξεων, καθώς και σοκολάτες, μπισκότα, παιδικά ροφήματα κ.λπ. για να δελεάζει τα παιδιά!

Από την επιτόπια ψηφιακή έρευνα, σε κινητό τηλέφωνο του δράστη, βρέθηκε και πρωτότυπο υλικό παιδικής πορνογραφίας με άτομο στα όρια της ανηλικότητας, του οποίου εξετάζονται η ταυτότητα και η ακριβής ηλικία.

ΡΕΠΟΡΤΑΖ: ΘΕΟΔΟΣΗΣ ΠΑΝΟΥ

newsit.gr

Προσαρμοσμένη αναζήτηση