Τσίπρας στον πλοίαρχο του «Γαύδος»: Υπέδειξες ψυχραιμία και η ψυχραιμία είναι γενναιότητα!

Δημοσιεύτηκε: Πέμπτη, 15 Φεβρουαρίου 2018 11:36 Τσίπρας στον πλοίαρχο του «Γαύδος»: Υπέδειξες ψυχραιμία και η ψυχραιμία είναι γενναιότητα!

Με την φράση «Υπέδειξες ψυχραιμία και η ψυχραιμία είναι γενναιότητα» ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας απευθύνθηκε στον κυβερνήτη του σκάφους του Λιμενικού «Γαύδος». Ο Αλέξης Τσίπρας συναντήθηκε και όλο το πλήρωμα του «Γαύδος» στην επίσκεψή του στο υπουργείο Ναυτιλίας.

Ο πρωθυπουργός ξεναγήθηκε στο κέντρο επιχειρήσεων και ελέγχου συνόρων στο Κέντρο Επιχειρήσεων του Λιμενικού και αυτή την ώρα μετέχει σε σύσκεψη με την ηγεσία του υπουργείου Ναυτιλίας και του Λιμενικού.

Ο πρωθυπουργός στο γραφείο του Παναγιώτη Κουρουμπλή συνάντησε εκτός από το πλήρωμα του «Γαύδος» και μέλη της Μονάδας Υποβρυχίων Καταστροφών οι οποίοι είχαν μετάσχει στην καταδίωξη και σύλληψη εμπόρων ναρκωτικών. Η καταδίωξη είχε ξεκινήσει από την Κέρκυρα και οι έμποροι ναρκωτικών είχαν συλληφθεί στ’ ανοικτά της Τζιάς.

Ο πρωθυπουργός με ανάρτησή του στο twitter  εξέφρασε την ευγνωμοσύνη του στους άνδρες και τις γυναίκες του Λιμενικού Σώματος.

«Είμαστε ευγνώμονες στους άνδρες και τις γυναίκες του Λιμενικού Σώματος που, με γενναιότητα και αυτοθυσία, υπερασπίζονται τα σύνορα της χώρας» τονίζει ο Αλέξης Τσίπρας σε ανάρτηση του στο Twitter, σχετικά με τη συνάντηση που είχε στο Υπουργείο Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής, με το πλήρωμα του Πλοίου Ανοικτής Θαλάσσης 090 «Γαύδος».

πηγή: newsit.gr

Προσαρμοσμένη αναζήτηση