Τουρκικές προκλήσεις: Νέο μήνυμα ηχηρού συμβολισμού από τον Αμερικανό Πρέσβη!

Δημοσιεύτηκε: Σάββατο, 17 Φεβρουαρίου 2018 15:12 Τουρκικές προκλήσεις: Νέο μήνυμα ηχηρού συμβολισμού από τον Αμερικανό Πρέσβη!

Με το σοβαρό επεισόδιο στα Ίμια να ρίχνει βαριά τη σκιά του στις ελληνοτουρκικές σχέσεις, ανεβάζοντας το θερμόμετρο της έντασης στο Αιγαίο, νέο μήνυμα ηχηρού συμβολισμού, εξέπεμψε για δεύτερη φορά σε διάστημα 48 ωρών, ο Αμερικανός Πρέσβης στην Αθήνα, κ. Τζέφρι Πάϊατ.

Ο κ. Πάϊατ ο οποίος συνόδευσε τον επικεφαλής της Αμερικανικής Διπλωματίας στην επίσκεψή του στην Τουρκία, ανήρτησε στον λογαριασμό του στο twitter την είδηση με την συνάντηση του υπουργού Εθνικής Άμυνας, κ. Πάνου Καμμένου, με τον Διοικητή των Αμερικανικών Δυνάμεων στην Ευρώπη Στρατηγού Κρίστοφερ Καβόλι. 

Ευχαρίστησε μάλιστα τον Στρατηγό Καβόλι "για την δυνατή συνεργασία με τους Έλληνες Σύμμαχούς μας" όπως έγραψε χαρακτηριστικά. Να σημειωθεί ότι ο Αμερικανός Διπλωμάτης, χρησιμοποιώντας εξίσου θερμό, και ενώ βρισκόταν στην Άγκυρα, λόγο προέβαλε και τις επαφές του Έλληνα ΥΕΘΑ, με τον Αμερικανό Υπουργό Άμυνας, Τζέιμς Μάτις, κατά την πρόσφατη Σύνοδο των Υπουργών Άμυνας στις Βρυξέλλες. 

Δείτε την ανάρτηση του Αμερικανού Πρέσβη

πηγή: onalert.gr

Προσαρμοσμένη αναζήτηση