Τσίπρας – Καμμένος στη Σκύρο – Η επίσκεψη υψηλού συμβολισμού, μήνυμα στην Τουρκία

Δημοσιεύτηκε: Κυριακή, 18 Φεβρουαρίου 2018 18:24 Τσίπρας – Καμμένος στη Σκύρο – Η επίσκεψη υψηλού συμβολισμού, μήνυμα στην Τουρκία

Μια επίσκεψη υψηλού, υψηλότατου συμβολισμού. Ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας συνοδευόμενος από τον υπουργό Άμυνας Πάνο Καμμένο βρέθηκαν, το μεσημέρι της Κυριακής (18.02.2018) στην 135η Σμηναρχία Μάχης, στη Σκύρο.

Ήταν μια επίσκεψη – «μήνυμα» προς τον Ερντογάν και την Τουρκία, λίγα 24ωρα μετά το επεισόδιο στα Ίμια και τον εμβολισμό του περιπολικού «Γαύδος» από το τουρκικό πλοίο «Umut».

Ο Αλέξης Τσίπρας βρίσκεται στη Σκύρο, οικογενειακώς, για το τριήμερο της Καθαράς Δευτέρας. Επ’ ευκαιρία τις επίσκεψής του στο νησί αποφάσισε να επισκεφτεί τη Μοίρα απ’ όπου απογειώνονται τα ελληνικά μαχητικά που αναχαιτίζουν τους Τούρκους που παραβιάζουν τον εναέριο χώρο στο Αιγαίο.

Ο πρωθυπουργός συνομίλησε για αρκετή ώρα με τα πληρώματα και τους τεχνικούς των αεροσκαφών επιφυλακής (Readiness), καθώς και με το υπόλοιπο προσωπικό της μονάδας, που βρίσκονται σε διαρκή επιφυλακή για την προστασία των κυριαρχικών μας δικαιωμάτων.

Όπως αναφέρει η ανακοίνωση του ΥΕΘΑ, ο Αλέξης Τσίπρας αντάλλαξε μαζί τους απόψεις για το έργο τους. Διαπίστωσε την ετοιμότητά τους, τους συνεχάρη και τους ευχήθηκε καλή δύναμη στην αποστολή τους.

Στην επίσκεψη ήταν παρών και ο Αρχηγός ΓΕΑ Αντιπτέραρχος Χρήστος Χριστοδούλου.

Δείτε εικόνες από την επίκεψη

 

Τσίπρας: Ήρθα σ’ αυτούς που προστατεύουν τα κυριαρχικά μας δικαιώματα

«Με την ευκαιρία της παρουσίας μου στο νησί της Σκύρου, επισκέφθηκα σήμερα με τον Υπουργό Εθνικής Άμυνας την 135η Σμηναρχία Μάχης. Συνομιλήσαμε με τους πιλότους και τους τεχνικούς που βρίσκονται σε διαρκή επιφυλακή για την προστασία των κυριαρχικών μας δικαιωμάτων», έγραψε ο πρωθυπουργός στο twitter.

Μαζί ανέβασε και τρεις φωτογραφίες από την επίσκεψή του στη Μοίρα.

«Ο Πρωθυπουργός στη Σκύρο συνομίλησε με τους μαχητές του Αιγαίου τους άγρυπνους τεχνικούς της ΠΑ και όλο το προσωπικό συγχαίροντας τους και ευχόμενος καλή Σαρακοστή», έγραψε στο δικό του λογαριασμό στο twitter ο Πάνος Καμμένος.

Χαλαρές στιγμές με τη Μπέτυ και τα παιδιά στη Σκύρο

Ο Αλέξης Τσίπρας βρίσκεται στη Σκύρο από το Σάββατο (17.02.2018) μαζί με τη σύντροφό του Μπέτυ Μπαζιάνα και τα παιδιά τους. Ο πρωθυπουργός και η οικογένειά τους θα περάσουν στο νησί την Καθαρά Δευτέρα.

Ο δήμαρχος Σκύρου Μίλτος Χατζηγιαννάκης υποδέχθηκε τον Αλέξη Τσίπρα κατά την άφιξη του στο λιμάνι της Κύμης και ταξίδεψαν μαζί με τον “Αχιλλέα” προς Σκύρο.

Φωτογραφίες στα social media δεν άργησαν να ανέβουν. Χαλαρός και χαμογελαστός, ο Αλέξης Τσίπρας δεν είπε όχι σε μερικές selfies, ενώ έκανε και βόλτα στα σοκάκια του νησιού.

Δείτε φωτογραφίες

 

https://www.facebook.com/media/set/?set=a.843914572399686.1073742250.109024592555358&type=1&l=24e7a58b89

newsit.gr

Προσαρμοσμένη αναζήτηση