30χρονος παιδόφιλος: Έτσι παγίδευε μικρά κορίτσια που ήθελαν να γίνουν μοντέλα!

Δημοσιεύτηκε: Τετάρτη, 04 Μαρτίου 2015 09:00 30χρονος παιδόφιλος: Έτσι παγίδευε μικρά κορίτσια που ήθελαν να γίνουν μοντέλα!

Τελειωμό δεν έχουν οι περιπτώσεις των παιδόφιλων που “σουλατσάρουν” στο διαδίκτυο και παγιδεύουν στα “δίχτυα” τους ανήλικα παιδιά, πουλώντας τους απατηλά όνειρα.

Ο Διοικητής της Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος, Μανώλης Σφακιανάκης, αποκάλυψε πως εκτός από το δράκο του Περιστερίου που βίαζε ανήλικα αγόρια, στη Θεσσαλονίκη και συγκεκριμένα στον Εύοσμο συνελήφθη ένας 30χρονος ηλεκτρολόγος, ο οποίος είχε δημιουργήσει ψεύτικα προφίλ στο Facebook και παγίδευε ανήλικα κορίτσια, εμφανιζόμενος δήθεν ως Ατζέντης μεγάλου πρακτορείου μοντέλων.

Ο 30χρονος παγίδευε στα “δίχτυα” του ανήλικα κορίτσια, υποσχόμενος διεθνή καριέρα και άμεσα χρήματα στην περίπτωση που του στείλουν φωτογραφίες, γυμνές ή ημίγυμνες, που βέβαια θα πρέπει πρώτα να... εγκριθούν από το πρακτορείο διεθνών μοντέλων.

Ο συγκεκριμένος άνθρωπος είχε καταφέρει να παγιδεύσει αρκετά ανήλικα κορίτσια και είχε στην κατοχή του δεκάδες βίντεο αλλά και φωτογραφίες κοριτσιών από 12 έως και 16 ετών, σε άσεμνες στάσεις δήθεν για να διαπιστώσει ο ίδιος εάν είναι κατάλληλες για διεθνή καριέρα στο τομέα της μόδας.

Μάλιστα, μετά την σύλληψή του άνοιξε μεγάλη έρευνα για την Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος, καθώς υπάρχουν υποψίες από τους Αστυνομικούς ότι αυτά τα βίντεο και οι φωτογραφίες, ο ίδιος άνθρωπος, τα έχει διακινήσει στον παγκόσμιο ιστό του Ίντερνετ και μάλιστα με σκοπό το κέρδος, καθώς φέρεται ακόμα και να τα πωλούσε σε άλλους παιδόφιλους στο εξωτερικό.

Όπως είπε σε επίσημη συνέντευξη Τύπου που παραχώρησε χθες το πρωί ο Διοικητής της Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος, Μανώλης Σφακιανάκης, δεκάδες ανήλικα κορίτσια έπεσαν στην “παγίδα” που είχε στήσει στο διαδίκτυο ο ηλεκτρολόγος από τον Εύοσμο: “...έπειθε τα παιδιά να του στέλνουν βίντεο και φωτογραφίες προκειμένου να κάνει “casting”, χρησιμοποιώντας την επωνυμία γνωστού οίκου μόδας. Αυτά τα βίντεο και τις φωτογραφίες που είχε στην κατοχή του τα έχουμε ήδη κατασχέσει και εξετάζουμε με σοβαρότητα το ενδεχόμενο πολλά από αυτά να τα έχει πουλήσει στο εξωτερικό, εξοικονομώντας αρκετά χρήματα από αυτή την δραστηριότητα.” είπε χαρακτηριστικά ο Μ. Σφακιανάκης.

ΡΕΠΟΡΤΑΖ: ΘΕΟΔΟΣΗΣ ΠΑΝΟΥ

newsit.gr

Προσαρμοσμένη αναζήτηση