Μητσοτάκης: Θα τελειώσετε σύντομα κ. Τσίπρα… με μία κάλπη, όχι με δέκα

Δημοσιεύτηκε: Πέμπτη, 22 Φεβρουαρίου 2018 08:15 Μητσοτάκης: Θα τελειώσετε σύντομα κ. Τσίπρα… με μία κάλπη, όχι με δέκα

Αυτό τόνισε στην ομιλία του στην Ολομέλεια της Βουλής ο Κυριάκος Μητσοτάκης για την υπόθεση Novartis.

«Ο Κωνσταντίνος Καραμανλής είχε πει προφητικά ότι «η Δημοκρατία κινδυνεύει από αυτούς που την επικαλούνται περισσότερο». Ο τροχός της ιστορίας το έφερε έτσι, ώστε η δημοκρατία μας να κινδυνεύει από αυτούς που, επικαλούμενοι το καλό του λαού, υπονομεύουν τους δημοκρατικούς θεσμούς. Το κράτος δικαίου θα νικήσει το παρακράτος», ανέφερε ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας.

Γκρίζες ζώνες μέσα στη Βουλή

«Την ώρα που στήνεται σκηνικό γκρίζων ζωνών στο Αιγαίο, εσείς στήνετε γκρίζες ζώνες μέσα στη Βουλή. Εκδώσατε ήδη το γκρίζο σας πόρισμα για τους αντιπάλους σας χωρίς να υπάρχει ψήγμα απόδειξης. Ένοχοι μέχρις απόδειξης της αθωότητας τους, όπως μας είπε και ο κ. Κοτζιάς», ανέφερε ο κ. Μητσοτάκης

«Μας πρωτομιλήσατε για την υπόθεση Novartis εδώ και έναν χρόνο. Από τότε τι κάνατε γι’ αυτό; Ποιους ελέγχους έχετε ξεκινήσει; Ποια μέτρα πήρατε κατά της εταιρείας; Τι κάνατε με το κύκλωμα των γιατρών και τις υπερσυνταγογραφήσεις; Ποιος παραπέμφθηκε; Ποιος ξηλώθηκε; » αναρωτήθηκε ο πρόεδρος της ΝΔ.

Μην τολμήσετε να κλείσετε την υπόθεση αν δεν έρθουν όλα στο φως, ανέφερε.

Οι προστατευόμενοι μάρτυρες ας έρθουν να καταθέσουν ακόμη και με κουκούλα, αλλά να έρθουν να καταθέσουν, ανέφερε ο κ. Μητσοτάκης.

«Έχω εμπιστοσύνη στην κρίση του ελληνικού λαού»

«Έχω εμπιστοσύνη στην κρίση του ελληνικού λαού. Σύντομα οι Έλληνες θα πάρουν τις τύχες στα χέρια τους», είπε ο κ. Μητσοτάκης. Και συνέχισε: «Σε μια Δημοκρατία δεν μπορείτε «να τελειώσετε» τους πολιτικούς σας αντιπάλους όσο και να το προσπαθείτε. Εσείς θα τελειώσετε πολιτικά κ. Τσίπρα. Με τον μόνο τρόπο που αλλάζουν οι κυβερνήσεις στις Δημοκρατίες. Με εκλογές. Με μία κάλπη και όχι με δέκα».

ΠΗΓΗ: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Προσαρμοσμένη αναζήτηση