Αυτό είναι το σημείωμα που άφησε ο ηλικιωμένος που σκότωσε την αδελφή του και αυτοκτόνησε

Δημοσιεύτηκε: Παρασκευή, 23 Φεβρουαρίου 2018 10:41 Αυτό είναι το σημείωμα που άφησε ο ηλικιωμένος που σκότωσε την αδελφή του και αυτοκτόνησε

"Ζητώ συγχώρεση από τον Θεό για αυτό που θα κάνω στην αδελφή μου. Νιώθω κουρασμένος. Κανένας δεν μου στάθηκε από τη γειτονιά μετά το κακό που με βρήκε με την καρδιά μου. Ευχαριστώ τον..., τον..., τον..., που στάθηκαν σαν πραγματικοί φίλοι" έγραψε στο σημείωμα που άφησε ο 67χρονος που σκότωσε την αδερφή του και στη συνέχεια αυτοκτόνησε στον Άγιο Δημήτριο.

Τα δύο αδέλφια ζούσαν μαζί και δεν είχαν φτιάξει τη ζωή τους. Ήταν πολύ αγαπημένοι και κανείς στη γειτονιά δεν υποπτευόταν ότι υπήρχε κάποιο πρόβλημα. Σύμφωνα με πληροφορίες, ο αυτόχειρας και δολοφόνος είχε γίνει εμμονικός με την προστασία της αδελφής του και με το τι θα της συνέβαινε, όταν ο ίδιος πέθαινε.

Η εγχείρηση καρδιάς, στην οποία υποβλήθηκε πριν από περίπου ένα μήνα, του δημιούργησε την έντονη εμμονή ότι θα πεθάνει και άρα θα αφήσει μόνη στη ζωή την αδελφή του.

Στην επιστολή, κάνει αναφορά και σε κάποια προβλήματα υγείας της αδελφής του, τα οποία όμως σύμφωνα με πληροφορίες των Αρχών δεν ήταν σοβαρά, αφού η δολοφονημένη γυναίκα έπασχε απλώς από ιλίγγους.

Πηγή: Ελεύθερος Τύπος

Προσαρμοσμένη αναζήτηση