Σοκ: Αυτή είναι η σελίδα του παιδόφιλου στο Facebook - Δείτε τι έγραφε

Δημοσιεύτηκε: Πέμπτη, 05 Μαρτίου 2015 13:01 Σοκ: Αυτή είναι η σελίδα του παιδόφιλου στο Facebook - Δείτε τι έγραφε

Ο παιδεραστής παγίδευε τα θύματα του μέσα από το ψεύτικο προφίλ του στο Facebook, με το όνομα «Κωνσταντίνος Γεωργιαδάκης».

Σοκ και αποτροπιασμό προκαλεί το ψεύτικο προφίλ που χρησιμοποιούσε ο 40χρονος παιδόφιλος στο Facebook προκειμένου να προσελκύει τα ανήλικα θύματά του.

Σύμφωνα με δημοσίευμα της Espresso, ο παιδόφιλος συστηνόταν με το όνομα «Κωνσταντίνος Γεωργιαδάκης», ενώ η φωτογραφία στον «τοίχο» του έδειχνε έναν από τους πρωταγωνιστές της δημοφιλούς νεανικής σειράς «Glee», να είναι περιτριγυρισμένος από άντρες.

Στις 14 Φεβρουαρίου είχε κάνει μια ανάρτηση που μόνο φρίκη μπορεί να προκαλέσει: "Ποιος μπέμπης είναι για π... σήμερα" έγραφε!

Σύμφωνα με ρεπορτάζ της εφημερίδας Espresso, οι γείτονες του 40χρονου είχαν αντιληφθεί τη δράση του και αρκετές φορές άγνωστοι είχαν γράψει με σπρέι τη λέξη «παιδεραστής» στον τοίχο του καταστήματος που διατηρούσε στην Κηπούπολη.

Μάλιστα, όπως καταγγέλλει ένας κάτοικος της περιοχής, ο δράστης δεν έπαιρνε λεφτά από τα παιδιά που ψώνιζαν στο ψιλικατζίδικό του προκειμένου να του έχουν υποχρέωση.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση