Εκτύπωση αυτής της σελίδας

«Φως» στην άγρια δολοφονία 29χρονου στον Περιστέρι - Ακριβοπληρωμένο συμβόλαιο θανάτου

Δημοσιεύτηκε: Τρίτη, 06 Μαρτίου 2018 14:33 «Φως» στην άγρια δολοφονία 29χρονου στον Περιστέρι - Ακριβοπληρωμένο συμβόλαιο θανάτου

"Φως" στην δολοφονία ενός 29χρονου στο Περιστέρι έριξε η Διεύθυνση Ασφάλειας Αττικής. Δράστες είναι ένας 38χρονος Αλβανός, ο οποίος είναι ήδη φυλακή για άλλες υποθέσεις, ένας άγνωστος έως τώρα και μια 28χρονη.

Ο άτυχος 29χρονος είχε βρεθεί νεκρός μέσα στο αμάξι του στο Περιστέρι στις 21 Αυγούστου του 2012, φέροντας τραύματα από πυροβόλο όπλο.

Σύμφωνα με τα στοιχεία της ΕΛΑΣ, ο νέος ήταν επίσης Αλβανός και είχε έρθει στην χώρα μας για να συναντηθεί με κοπέλα την οποία γνώρισε σε σελίδα κοινωνικής δικτύωσης.

Αφού πήγε στο προκαθορισμένο ραντεβού, και περίμενε στο αμάξι, εκεί εμφανίστηκε η μοτοσυκλέτα με τον 38χρονο να είναι συνοδηγός, ο οποίος και πυροβόλησε και σκότωσε τον 29χρονο.

Όπως αποδείχτηκε, η γυναίκα με την οποία μιλούσε και τον έπεισε να έρθει στην Ελλάδα, ήταν η 28χρονη συνεργός.

Συμβόλαιο θανάτου

Σύμφωνα με πληροφορίες του newsit.gr, ο 38χρονος εκτελεστής είναι ένας από τους πιο ακριβοπληρωμένους επαγγελματίες δολοφόνους στην «πιάτσα»

Κυκλοφορούσε με μηχανή μικρού κυβισμού και έκανε απλή ζωή χωρίς πολυτέλειες, παρ’ ότι από τα πανάκριβα συμβόλαια που αναλάμβανε είχε μεγάλες καταθέσεις στην τράπεζα.

Ωστόσο ήθελα να μην τραβά τα βλέμματα ώστε να διευκολύνει την «δουλειά» του.

Το δελτίο τύπου της αστυνομίας

«Εξιχνιάσθηκε, από το Τμήμα Εγκλημάτων κατά Ζωής και Προσωπικής Ελευθερίας της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής, η ανθρωποκτονία 29χρονου υπηκόου Αλβανίας, ο οποίος βρέθηκε πρώτες πρωινές ώρες της 21-9-2012, θανάσιμα τραυματισμένος στο Περιστέρι.

Ο 29χρονος βρέθηκε νεκρός στη θέση του οδηγού Ι.Χ.Ε αυτοκινήτου, φέροντας τραύματα από πυροβόλο όπλο. Όπως διαπιστώθηκε από την έρευνα, το προαναφερόμενο αυτοκίνητο το προσέγγισε μοτοσυκλέτα με δύο επιβάτες, ο συνεπιβάτης της οποίας χωρίς να αποβιβασθεί, πυροβόλησε εναντίον του.

Δράστες (φυσικοί αυτουργοί) είναι ένας 38χρονος υπήκοος Αλβανίας, ήδη έγκλειστος σε Κατάστημα Κράτησης και ένας άγνωστος (οδηγός της μοτοσυκλέτας), καθώς και μία 28χρονη ημεδαπή ( ως συνεργός).

Ως προς το χρονικό της υπόθεσης, το θύμα είχε έρθει στην Χώρα μας με σκοπό να συναντηθεί με γυναίκα που είχε γνωρίσει μέσω ιστοσελίδας κοινωνικού δικτύου και την ημέρα του εγκλήματος, είχε μεταβεί στην περιοχή του Περιστερίου σε προσυμφωνημένο ραντεβού.

Όπως προέκυψε από την έρευνα, το προαναφερόμενο προφίλ είχε δημιουργηθεί, με ψευδή στοιχεία, από γυναίκα, τον χειρισμό του οποίου όμως είχε αναλάβει ο 38χρονος δράστης.

Ακόμη, εξακριβώθηκε ότι η γυναίκα που επικοινωνούσε τόσο τηλεφωνικά όσο και με γραπτά μηνύματα με το θύμα προκειμένου να ορίσει το ραντεβού, ήταν η 28χρονη πάντα καθ’ υπόδειξη του 38χρονου.

Επιπρόσθετα, ο 38χρονος έχει κατηγορηθεί στο παρελθόν για σωρεία εγκληματικών πράξεων μεταξύ των οποίων ανθρωποκτονία, δύο απόπειρες ανθρωποκτονίας, συμμετοχή σε εγκληματική οργάνωση, εκβίαση, κλοπές και παράβαση του Νόμου περί όπλων.

Η δικογραφία που σχηματίσθηκε, υποβλήθηκε στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών και η υπόθεση παραπέμφθηκε σε κυρία ανάκριση. Σε βάρος των κατηγορουμένων εκδόθηκαν εντάλματα, δυνάμει των οποίων συνελήφθησαν».

Πηγή: newsit.gr