Αθώος ο Κασιδιάρης για το χαστούκι στη Λιάνα Κανέλλη

Δημοσιεύτηκε: Παρασκευή, 06 Μαρτίου 2015 18:41 Αθώος ο Κασιδιάρης για το χαστούκι στη Λιάνα Κανέλλη

Απίστευτο και όμως αληθινό. Το δικαστήριο μετέτρεψε την πράξη από επικίνδυνη σωματική βλάβη σε απλή, και έπαυσε την ποινική δίωξη κατά του Ηλία Κσσιδιάρη.

Όπως είχε υποστηρίξει και ο Εισαγγελέας νωρίτερα, για το συγκεκριμένο αδίκημα θα έπρεπε να είχε υποβληθεί έγκληση από τη Λιάνα Κανέλη

Προκλητικός στην απολογία του Κασιδιάρης για το χαστούκι στην Λιάνα Κανέλλη : «θα ζητούσα συγγνώμη αν δεχόμουν ...μια συγγνώμη».

Αυτό υποστήριξε στην απολογία του ο προφυλακισμένος βουλευτής της Χρυσής Αυγής  που χαρακτήρισε τη συμπεριφορά του ως ...μια άτυχη στιγμή.

Είπε χαρακτηριστικά στην απολογία του ο κατηγορούμενος: 

«Όχι ένας άνδρας δεν σηκώνει ποτέ το χέρι του να χτυπάει μια γυναίκα. Είχα μια άσχημη στιγμή. Και δυστυχώς εμφανίζομαι ως άνδρας που χτυπάει γυναίκες. Πολλές φορές σκέφτηκα ότι έπρεπε να φύγω από την εκπομπή».

 Για το ποτήρι με το νερό που είχε εκσφενδονίσει σε βάρος της Ρένας Δούρου στην ίδια εκπομπή είπε :

«Είχα μια ακραία αντίδραση. Πήγα να βγάλω το μικρόφωνο και να φύγω  κι εκείνη τη  στιγμή δέχθηκα το χτύπημα με κάποια έντυπα. Δεν υπήρξαν γροθιές. Ήταν μόνο ένα χαστούκι στο μάγουλο και δύο στον αέρα, μια λανθασμένη ενέργεια. Αλλά για να κριθώ πρέπει προηγουμένως να δείτε ποια ήταν η  κίνηση που με έφερε σε αυτό το σημείο.
 
- Εισαγγελέας: τι κάνατε μετά το περιστατικό;
- Έφυγα. Ούτε χτύπησα κανέναν ούτε τίποτα.
- Εισαγγελέας: προσπαθήσατε να έρθετε σε επαφή με την κα Κανέλλη ;
- Βρήκα τοίχο απέναντι μου.
- Εισαγγελέας ::γιατί δεν ζητήσατε μια συγγνώμη;
- θα ζητούσα αν δεχόμουν μια συγγνώμη.»
 
 Νωρίτερα εξετάστηκε ως μάρτυρας υπεράσπισης του ο ιδιώτης ιατροδικαστής, Σ.Τσαντίρης, που υποστήριξε ότι το συγκεκριμένο χτύπημα θα μπορούσε να επιφέρει μόνο απλή σωματική βλάβη.

thetoc.gr

Προσαρμοσμένη αναζήτηση