Αλέξανδρος Σταματιάδης: Μικρές ενδείξεις βελτίωσης, παραμένει σε καταστολή

Δημοσιεύτηκε: Πέμπτη, 05 Απριλίου 2018 14:22 Αλέξανδρος Σταματιάδης: Μικρές ενδείξεις βελτίωσης, παραμένει σε καταστολή

Νέο ανακοινωθέν για την κατάσταση της υγείας του 52χρονου επιχειρηματία που αντιμετώπισε τους ληστές που εισέβαλαν τη Μεγάλη Δευτέρα (02.04.2018) τα ξημερώματα στο σπίτι του στην Κηφισιά. Ο Αλέξανδρος Σταματιάδης παραμένει στην Εντατική.

Όπως αναφέρει το νεότερο ιατρικό ανακοινωθέν από το Γενικό Κρατικό «Γεώργιος Γεννηματάς», ο Αλέξανδρος Σταματιάδης παραμένει σε κρίσιμη κατάσταση και σε καταστολή με μηχανική υποστήριξη αναπνοής. Ωστόσο, υπάρχουν μικρές ενδείξεις βελτίωσης.

«Ο ασθενής Σ.Α παραμένει νοσηλευόμενος στη ΜΕΘ του ΓΝΑ «Γ. ΓΕΝΝΗΜΑΤΑΣ» σε κρίσιμη κατάσταση με μικρές ενδείξεις βελτίωσης, σε καταστολή με μηχανική υποστήριξη αναπνοής», αναφέρει το ανακοινωθέν του νοσοκομείου.

Τι «βλέπει» η αστυνομία για τη ληστεία στην Κηφισιά

Σύμφωνα με τις πληροφορίες, εκτιμάται από τους ερευνητές της Ασφάλειας πως πρόκειται για κακοποιούς που έχουν εκτίσει ποινή φυλάκισης για παρόμοια αδικήματα, ληστείες και κλοπές δηλαδή, και έχουν αποφυλακιστεί, τουλάχιστον το τελευταίο έτος.

Παρά το γεγονός -σύμφωνα με όσα κατέθεσε η σύζυγος του άτυχου επιχειρηματία- πως οι δράστες μιλούσαν καλά ελληνικά, οι αστυνομικοί της Ασφάλειας εκτιμούν πως οι αδίστακτοι κακοποιοί είναι αλλοδαποί, μάλλον δεύτερης γενιάς στην Ελλάδα, με καταγωγή από βαλκανική χώρα, ίσως από την Αλβανία. Για το λόγο αυτό οι αστυνομικοί έχουν στείλει επείγον σήματα στις εξόδους της χώρας, προκειμένου οι συνάδελφοι τους να έχουν τεταμένη την προσοχή τους.

«Κλειδί» τα ματωμένα ρούχα του 52χρονου

Έρευνες σε δυο πεδία, διεξάγουν οι αστυνομικοί της Ασφάλειας, σε μια προσπάθεια να εντοπίσουν στοιχεία που θα τους οδηγήσουν στην ταυτότητα των δυο αδίστακτων κακοποιών, οι οποίοι πυροβόλησαν τον επιχειρηματία Αλέξανδρο Σταματιάδη, μπροστά στα μάτια της γυναίκας του.

Οι ειδικοί των εργαστηρίων έχουν παραλάβει τα ματωμένα ρούχα του 52χρονου, προκειμένου να τα ερευνήσουν σπιθαμή προς σπιθαμή, σε μια προσπάθεια να ανακαλύψουν γενετικό υλικό του δράστη, με τον οποίο ο γνωστός επιχειρηματίας πάλεψε και ήρθε στα χέρια, πριν τον πυροβολήσει πισώπλατα ο συνεργός του ληστή.

Κατά συνέπεια οι αστυνομικοί διατηρούν ελπίδες πως πάνω στην πάλη, ίσως ο κακοποιός άφησε στα ματωμένα ρούχα του επιχειρηματία το DNA του.

Πηγή: newsit.gr

Προσαρμοσμένη αναζήτηση