Βαρουφάκης: Δεν ανακοινώνω δημοψήφισμα αλλά δεν θα ήταν κακή ιδέα!

Δημοσιεύτηκε: Πέμπτη, 12 Μαρτίου 2015 08:33 Βαρουφάκης: Δεν ανακοινώνω δημοψήφισμα αλλά δεν θα ήταν κακή ιδέα!

Δημοψήφισμα: η λέξη που μαζί με το... Brussels Group μονοπωλούν την επικαιρότητα τις τελευταίες μέρες. Θα γίνει τελικά δημοψήφισμα στην Ελλάδα; "Δεν το ανακοινώνω, αλλά δεν θα ήταν κακή ιδέα" είπε ο Γιάνης Βαρουφάκης κι άναψε νέες... φωτιές!

Ο υπουργός Οικονομικών ήταν καλεσμένος στην πρεμιέρα της εκπομπής ONline με την Όλγα Τρέμη και τον Νίκο Ευαγγελάτο στο Mega και όπως συνηθίζει, δεν... "μάσησε" τα λόγια του. Ούτε όταν στο τραπέζι έπεσε η λέξη "δημοψήφισμα" που από την περασμένη Κυριακή και την περίφημη συνέντευξη στην Corriere della Sera προκάλεσε… σάλο!

Ο κ. Βαρουφάκης τόνισε πως "είμαστε καταδικασμένοι να βρούμε λύση οι Ευρωπαίοι, αλλά δεν σκύβουμε το κεφάλι σε ανόητες πολιτικές" και σε αυτό το πλαίσιο δεν απέκλεισε το ενδεχόμενο ενός δημοψηφίσματος για τη συμφωνία που θα πετύχει η κυβέρνηση.

«Δεν υπάρχει πιθανότητα να αποκλείσω ένα δημοψήφισμα. Η συμφωνία που θα πετύχουμε με τους εταίρους μας θα τεθεί στο Κοινοβούλιο, αλλά δεν θα ήταν κακή ιδέα να γίνει ένα δημοψήφισμα, χωρίς να ανακοινώνω κάτι τέτοιο», πρόσθεσε.

newsit.gr

Προσαρμοσμένη αναζήτηση