Σκότωσε τη γυναίκα και την πεθερά του - Ο δολοφόνος αυτοκτόνησε μπροστά στα τρία του παιδιά (Φωτό)!

Δημοσιεύτηκε: Πέμπτη, 12 Μαρτίου 2015 09:55 Σκότωσε τη γυναίκα και την πεθερά του - Ο δολοφόνος αυτοκτόνησε μπροστά στα τρία του παιδιά (Φωτό)!

Συγκλονισμένοι συγγενείς και φίλοι του ζευγαριού από την απίστευτη τραγωδία - Τα παιδιά έβλεπαν τον πατέρα τους να γίνεται δολοφόνος μπροστά στα μάτια τους...

O 32χρονος Αλβανός, τρόφιμος των φυλακών της Κω, με απόφαση του Τριμελούς Εφετείου Δωδεκανήσου επί κακουργημάτων με την οποία είχε καταδικαστεί σε ποινή κάθειρξης 8 ετών για κλοπές σε αυτοκίνητα στη Ρόδο, σκότωσε στο Λαπράκ στα Τίρανα την σύζυγο και την πεθερά του και αυτοκτόνησε, ενώπιον των 3 παιδιών του, ενώ τελούσε σε 7ήμερη άδεια!

ΦΩΤΟ από dimokratiki.gr
ΦΩΤΟ από dimokratiki.gr

 

Πρόκειται για τον Emiljano Rustemi του Shpetim, 32 ετών, που ενεπλάκη με τον ομοθενή του Salvador Mala του Fuar, 22 ετών, στη µεγαλύτερη µέχρι σήµερα υπόθεση κλοπών και διαρρήξεων που απασχόλησε το νησί. Σε ποινή φυλάκισης 6 μηνών είχε καταδικαστεί ο συγκατηγορούμενός τους Marjo Virioni του Vefi, 32 ετών.

Ο Emiljano Rustemi έλαβε συγκεκριμένα τη Δευτέρα άδεια από τις φυλακές της Κω, όπως εξάλλου και στο παρελθόν και αφού παραβίασε την απαγόρευση εξόδου του από την Κω, επέστρεψε στην Αλβανία. Σύμφωνα με δημοσιεύματα στον Αλβανικό τύπο τα ξημερώματα της Τρίτης πήγε στο σπίτι της 65χρονης πεθεράς τουστην οποία διέμενε η 28χρονη σύζυγός του Izaura και τα τρία τους παιδιά και ζήτησε να της μιλήσει.

Η σχέση του ζευγαριού φέρεται να περνούσε κρίση και η 28χρονη του είχε δηλώσει την πρόθεσή της να χωρίσουν.
Αφού μπήκε στο σπίτι κλείστηκε σε ένα δωμάτιο με τη σύζυγο του και άρχισαν να συζητούν μέχρι που έβγαλε μέσα από ένα σακίδιο που έφερε μαζί του ένα αυτόματο όπλο τύπου Kαλάσνικοφ και την σκότωσε.

ΦΩΤΟ από dimokratiki.gr
ΦΩΤΟ από dimokratiki.gr

 

Η πεθερά του μπήκε έντρομη στο δωμάτιο και δέχτηκε και η ίδια βολές από το ίδιο αυτόματο όπλο, ενώ στη συνέχεια ο 32χρονος αυτοκτόνησε ενώπιον των τριών παιδιών του! Η Διοίκηση των Φυλακών Κω, ενημέρωσε σχετικά τις αρμόδιες αρχές της χώρας μας και αναμένει επίσημη ενημέρωση από τις αλβανικές αρχές.

Ο 32χρονος μαζί με τον 22χρονο συγκατηγορούμενο του καταδικάστηκαν την 23η Σεπτεμβρίου 2014 για 92 διαρρήξεις αυτοκινήτων. Το Τριμελές Εφετείο επί Κακουργημάτων Δωδεκανήσου δεν τους αναγνώρισε κανένα ελαφρυντικό και επέβαλε ποινή κάθειρξης οκτώ ετών στον καθένα, όσο δηλαδή τους είχε επιβληθεί και πρωτοδίκως.

 dimokratiki.gr, newsit.gr

 

Προσαρμοσμένη αναζήτηση