Επιστολή-φωτιά για την υπόθεση του Βαγγέλη Γιακουμάκη! Μάρτυρας-κλειδί...

Δημοσιεύτηκε: Πέμπτη, 12 Μαρτίου 2015 11:50 Επιστολή-φωτιά για την υπόθεση του Βαγγέλη Γιακουμάκη! Μάρτυρας-κλειδί...

Ραγδαίες οι εξελίξεις στη Γαλακτοκομική Σχολή Ιωαννίνων...

Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις στη Γαλακτοκομική Σχολή Ιωαννίνων μετά το πόρισμα φωτιά της ένορκης διοικητικής εξέτασης που προκάλεσε τρικυμία στα δεδομένα της εξαφάνισης του 20χρονου φοιτητή Βαγγέλη Γιακουμάκη.

Την επιστολή που απέστειλε στις 24 Δεκεμβρίου 2014 ο πρώην διευθυντής της Γαλακτοκομικής Σχολής Ιωαννίνων, Κώστας Μάντζαρης σε δύο στελέχη του υπουργείου Ανάπτυξης, με την οποία προειδοποιούσε για τους κινδύνους ακράιων περιστατικών μεταξύ των φοιτητών, έφερε στο φως το δελτίο ειδήσεων του Epsilon. 

Όπως ανέφερε χαρακτηριστικά: "Φέτος διαμένουν 95 φοιτητές. Τα προβλήματα από τη διαμονή τόσο μεγάλου αριθμού οικότροφων, στις υπάρχουσες εγκαταστάσεις, σας είναι ήδη γνωστά. Πουθενά αλλού στον κόσμο δεν πιστεύουμε ότι λειτουργεί Οικοτροφείο με ανήλικους μαθητές και μάλιστα μικτό (αγόρια και κορίτσια), χωρίς να έχει προσωπικό, ούτε καν στα χαρτιά - στο πρόσφατο οργανόγραμμα του ΕΛΓΟ δεν προβλέπεται καμία θέση. Είναι κοινή απόφαση όλου του προσωπικού της Σχολής, ότι αυτό δεν μπορεί να συνεχιστεί άλλο, καθώς υπάρχει σοβαρό ενδεχόμενο να προκύψουν και νομικά θέματα (π.χ. σε περίπτωση ατυχήματος, σεξουαλικής παρενόχλησης, σωματικής βίας, με υγειονομικές υπηρεσίες κλπ.).

Με ιδιαίτερο ενδιαφέρον αναμένονται οι καταθέσεις από το εκπαιδευτικό προσωπικό μετά και από τις αποκαλύψεις του κ. Μάντζαρη, ο οποίος απομακρύνθηκε των καθηκόντων του. Μάλιστα, φαίνεται ότι υπάρχει μια μαρτυρία-κλειδί που θα δώσει ουσιαστική ώθηση στην υπόθεση.

zappit.gr

Προσαρμοσμένη αναζήτηση