Ο δάσκαλος του Αλέξη Γρηγορόπουλου είναι ο νέος γενικός γραμματέας της Βουλής

Δημοσιεύτηκε: Παρασκευή, 13 Μαρτίου 2015 18:22 Ο δάσκαλος του Αλέξη Γρηγορόπουλου είναι ο νέος γενικός γραμματέας της Βουλής

Ο Γιώργος Θαλάσσης παίρνει τη θέση του κ. Θανάση Παπαϊωάννου ο οποίος διατέλεσε με επιτυχία γενικός γραμματέας δύο Προέδρων, του Φίλιππου Πετσάλνικου και του Ευάγγελου Μεϊμαράκη

Το Γιώργο Θαλάσση, δάσκαλο του 16χρονου Αλέξη Γρηγορόπουλου που δολοφονήθηκε από σφαίρα αστυνομικού, αλλά και του προφυλακισμένου Νίκου Ρωμανού, επέλεξε η πρόεδρος της Βουλής Ζωή Κωνσταντοπούλου να ορίσει ως νέο γενικό γραμματέα του Κοινοβουλίου.

Ο κ. Θαλάσσης υπήρξε επί χρόνια διευθυντής ιδιωτικού σχολείου, ενώ είχε καταθέσει και στη δική για τη δολοφονία Γρηγορόπουλου.

Πρόσφατα, ο ίδιος υποστήριξε ότι απομακρύνθηκε από το σχολείο όπου δίδασκε για περίπου 30 χρόνια για τις θέσεις που εξέφραζε και ήταν υποστηρικτικές προς τον απεργό πείνας Νίκο Ρωμανό.

Ο κ. Θαλάσσης παίρνει τη θέση του κ. Θανάση Παπαϊωάννου ο οποίος διατέλεσε με επιτυχία γενικός γραμματέας δύο προέδρων (Φίλιππος Πετσάλνικος και Ευάγγελος Μεϊμαράκης).

 

protothema.gr

Προσαρμοσμένη αναζήτηση