Μεθυσμένος ο οδηγός της νταλίκας που σκόρπισε το θάνατο στον Κηφισό

Δημοσιεύτηκε: Τετάρτη, 09 Μαΐου 2018 10:22 Μεθυσμένος ο οδηγός της νταλίκας που σκόρπισε το θάνατο στον Κηφισό

Νεκροί δύο άντρες και σοβαρά τραυματίας στο Αττικό Νοσοκομείο μία γυναίκα - Πιθανόν έχασε τις αισθήσεις του ο 64χρονος οδηγός της νταλίκας με αποτέλεσμα να διπλώσει, να περάσει στο αντίθετο ρεύμα και να συγκρουστεί με δύο διερχόμενα αυτοκίνητα, εκ των οποίων στο ένα επέβαινε ένα ζευγάρι και στο άλλο ένας νεαρός

Μακελειό προκάλεσε στον Κηφισό 40 λεπτά μετά τις 5 τα ξημερώματα της Τετάρτης στο ύψος του ΙΚΕΑ και στο ρεύμα προς Πειραιά, ένας 64χρονος οδηγός νταλίκας, ο οποίος πιθανόν έχασε τις αισθήσεις του ή αποκοιμήθηκε στο τιμόνι, του δίπλωσε η νταλίκα, πέρασε στο αντίθετο ρεύμα και συγκρούστηκε με δύο διερχόμενα αυτοκίνητα που κινούνταν νόμιμα προς Πειραιά.

Τραγικός απολογισμός μέχρι στιγμής, δύο άντρες νεκροί και μία γυναίκα σοβαρά τραυματίας που νοσηλεύεται στο «Αττικό Νοσοκομείο».

Σύμφωνα με πληροφορίες, το πρώτο αλκοτέστ που έγινε από τους άντρες της Τροχαίας στον οδηγό της νταλίκας βγήκε θετικό, άρα οδηγούσε υπό την επήρεια αλκοόλ και πιθανόν έχασε τις αισθήσεις του κατά την οδήγηση.

Από τον οδηγό που προκάλεσε το τροχαίο δυστύχημα λήφθηκε και δείγμα αίματος για να γίνει λεπτομερέστερη μέτρηση του αλκοόλ στο αίμα του, ενώ αναμένεται αργότερα να καταθέσει την δική του εκδοχή στην Τροχαία.

Στο ένα αυτοκίνητο επέβαινε ένα ζευγάρι και στο άλλο ένας νεαρός και για τα τρία θύμα χρειάστηκε να γίνει επιχείρηση απεγκλωβισμού από άντρες της Πυροσβεστικής, αφού τα αυτοκίνητα είχαν μετατραπεί σε άμορφη μάζα σιδερικών.

Λίγο μετά τις 09.30 η νταλίκα απομακρύνθηκε από το σημείο και οι δύο λωρίδες - οι οποίες είχαν αποκλειστεί από τις αρχές - δόθηκαν ξανά στην κυκλοφορία. Στο σημείο είχε δημιουργηθεί κυκλοφοριακή συμφόρηση ειδικά στο ρεύμα προς Πειραιά.

news247.gr

Προσαρμοσμένη αναζήτηση