Άφαντοι οι διάσημοι που δικάζονται για το κύκλωμα κοκαΐνης στο Κολωνάκι – Αναβολή με το… καλημέρα στη δίκη

Δημοσιεύτηκε: Παρασκευή, 11 Μαΐου 2018 14:10 Άφαντοι οι διάσημοι που δικάζονται για το κύκλωμα κοκαΐνης στο Κολωνάκι – Αναβολή με το… καλημέρα στη δίκη

Εκφωνήθηκε αλλά δεν άρχισε επί της ουσίας η δίκη το καρτέλ της κοκαΐνης στο Κολωνάκι. Κανείς εκ των «επωνύμων» κατηγορουμένων δεν εμφανίστηκε σήμερα (11.05.2018) στο Τριμελές Εφετείο Κακουργημάτων.

Η υπόθεση με το κύκλωμα κοκαΐνης στο Κολωνάκι είχε προκαλέσει σάλο. Και αυτό γιατί φέρονται να εμπλέκονται λαμπερά πρόσωπα της εγχώριας showbiz.

Εκδίκαση… not

Σήμερα, στο Τριμελές Εφετείο Κακουργημάτων επρόκειτο να ξεκινήσει η πολύκροτη δίκη. Αλλά τελικά, το δικαστήριο, εκφώνησε την υπόθεση και διέκοψε την εκδίκασή της για τις 12 Ιουνίου, κάνοντας δεκτά σχετικά αιτήματα που προέβαλαν συνήγοροι υπεράσπισης των κατηγορουμένων.

Στην υπόθεση εμπλέκονται λαμπερά ονόματα της εγχώριας showbiz οι οποίοι, κατά περίπτωση, αντιμετωπίζουν κατηγορίες για παραβάσεις του νόμου περί ναρκωτικών ακόμη και για σύσταση και διεύθυνση εγκληματικής οργάνωσης.

Συνολικά πρόκειται για 27 κατηγορουμένους, ανάμεσά τους δυο πασίγνωστες γυναίκες ηθοποιοί, σύζυγος γνωστού υπόδικου επιχειρηματία, ένας παρουσιαστής της τηλεόρασης, κά.

newsit.gr

Προσαρμοσμένη αναζήτηση