Μια 19χρονη και η μητέρα της πέταξαν το βρέφος στον κάδο σκουπιδιών στην Πετρούπολη – Οι αστυνομικοί τις συνέλαβαν απόγευμα Κυριακής

Δημοσιεύτηκε: Δευτέρα, 14 Μαΐου 2018 10:33 Μια 19χρονη και η μητέρα της πέταξαν το βρέφος στον κάδο σκουπιδιών στην Πετρούπολη – Οι αστυνομικοί τις συνέλαβαν απόγευμα Κυριακής

Πληροφορίες κάνουν λόγο για μια 19χρονη και τη μητέρα της - Η νεαρή είχε γνωρίσει τον πατέρα του παιδιού μέσω facebook - Όταν ο πατέρας “εξαφανίστηκε” η μητέρα πήρε απόφαση να σκοτώσει το παιδί - Η μητέρα της 19χρονης πέταξε το άψυχο σώμα του βρέφους στα σκουπίδια

Η ανακοίνωση της ΕΛΑΣ αναφέρει μόνο τη σύλληψη των δύο γυναικών για την υπόθεση με το βρέφος που εντοπίστηκε νεκρό σε κάδο σκουπιδιών στην Πετρούπολη.Η σύλληψη έγινε χθες το απόγευμα σε περιοχή της Αττικής. Η υπόθεση που είχε συγκλονίσει το πανελλήνιο είχε έρθει στο φως στις 26 Φεβρουαρίου.

Οι πληροφορίες του newsit.gr σοκάρουν. Η 19χρονη φέρεται να είχε γνωρίσει τον πατέρα του παιδιού μέσω facebook. Η νεαρή κοπέλα έμεινε έγκυος. Όταν το είπε στον σύντροφό της εκείνος αντέδρασε και εξαφανίστηκε. Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες το παιδί ήρθε στη ζωή με φυσιολογικό τοκετό στο σπίτι της 19χρονης στην Πετρούπολης.
Πληροφορίες από την ΕΛ.ΑΣ. αναφέρουν ότι η 19χρονη ήταν αυτή που σκότωσε το βρέφος μετά τη γέννησή του και στη συνέχεια η μητέρα της ανέλαβε να πετάξει το άψυχο κορμάκι του στον κάδο σκουπιδιών.

Το βρέφος είχε βρεθεί νεκρό μέσα σε κάδο σκουπιδιών. Σύμφωνα με την ιατροδικαστική έρευνα το παιδί είχε στραγγαλιστεί, ενώ του είχαν κλείσει με χαρτί και τις αναπνευστικές διόδους.Οι αστυνομικοί είχαν δώσει στην έρευνα τη μορφή του κατεπείγοντος καθώς υπήρχε, σύμφωνα με τις τότε εκτιμήσεις φόβος και για τη ζωή της μητέρας.Τώρα, όπως δείχνουν τα στοιχεία που έρχονται στο φως φαίνεται ότι ήταν η ίδια η μητέρα του παιδιού που το σκότωσε με τόσο τραγικό τρόπο.

Οι αστυνομικοί είχαν δεχθεί τουλάχιστον 100 τηλεφωνικές καταγγελίες για την υπόθεση οι οποίες κρίνοντας ως σοβαρές. Ερεύνησαν τις καταγγελίες μία, μία και τελικά έφτασαν ως το διαμέρισμα της 19χρονης και της μητέρας της. Οι δυο γυναίκες είναι αλβανικής καταγωγής με ελληνική υπηκοότητα και μένουν στην περιοχή της Πετρούπολης.

 

Προσαρμοσμένη αναζήτηση