Έπνιξε το παιδί με ένα κορδόνι και τον ομφάλιο λώρο – Είπε στη μητέρα της να το εξαφανίσει – Ομολογία σοκ από τη 19χρονη στην Πετρούπολη

Δημοσιεύτηκε: Δευτέρα, 14 Μαΐου 2018 11:36 Έπνιξε το παιδί με ένα κορδόνι και τον ομφάλιο λώρο – Είπε στη μητέρα της να το εξαφανίσει – Ομολογία σοκ από τη 19χρονη στην Πετρούπολη

Ανατριχιαστικά είναι όσα έρχονται στο φως για την υπόθεση της δολοφονίας του βρέφους που βρέθηκε σε έναν κάδο σκουπιδιών στην Πετρούπολη στα τέλη του περασμένου Φεβρουαρίου. Χθες, ανήμερα της γιορτής της μητέρας, οι αστυνομικοί συνέλαβαν την 19χρονη που το έφερε στη ζωή και λίγα λεπτά αργότερα φέρεται να το έπνιξε, αλλά και τη μητέρα της η οποία τη βοήθησε να το “ξεφορτωθεί” πετώντας το άψυχο σωματάκι του στα σκουπίδια.

Οι πληροφορίες του Newsit.gr σοκάρουν. Η 29χρονη φέρεται να ομολόγησε στους αστυνομικούς που τη συνέλαβαν ότι δεν ήθελε το παιδί. Όπως είπε αντιλήφθηκε πως είναι έγκυος πολύ αργά. Δεν μπορούσε πλέον όπως φέρεται να ισχυρίστηκε να κάνει έκτρωση.

Φέρεται να είπε πως αποκάλυψε την εγκυμοσύνη της στη μητέρα της όταν ήταν πλέον στον 6ο μήνα. Μαζί αποφάσισαν να κρατήσουν το νγεγονός κρυφό από όλους. Φέρεται μάλιστα να είπε ότι ως προς αυτό τη βοηθούσε το γεγονός ότι είχε κάποια περιτά κιλά και έτσι θα μπορούσε να κρύψει την εγκυμοσύνη της.

Όταν ήρθε η ώρα του τοκετού, όπως φέρεται να περιέγραψε η ίδια η 19χρονη, γέννησε στη μπανιέρα του διαμερίσματος με τη βοήθεια της μητέρας της. Τότε, όπως φέρεται να ομολόγησε, ζήτησε από τη μητέρα της να βγει από το μπάνιο, έβαλε στο στόμα του παιδιού χαρτί για να μην ακούγεται το κλάμα και στη συνέχεια με τον ομφάλιο λώρο και ένα κορδόνι που υπήρχε το στραγγάλισε. Κάλεσε, όπως φέρεται να ισχυρίστηκε τη μητέρα της και της είπε να “ξεφορτωθεί” το μωρό.

Πως έφτασαν στα ίχνη της 19χρονης οι αστυνομικοί

Οι αστυνομικοί αρχικά ερευνούσαν στην Πετρούπολη και στις γύρω περιοχές. Γρήγορα ο κύκλος έκλεισε. Οι έρευνες περιορίστηκαν σε μια ακτίνα κοντά στον κάδο όπου εντοπίστηκε το άψυχο σώμα του παιδιού.

Ομάδες αστυνομικών σάρωναν την περιοχή και σύντομα δημιουργήθηκε μια λίστα με τα ονόματα 15 γυναικών που έμοιαζαν “ύποπτες” πως θα μπορούσαν να είναι εκείνες που έφεραν στη ζωή το παιδί.

Σε αυτή τη φάση οι αστυνομικοί ζήτησαν την άδεια από τον εισαγγελέα να πάρουν δείγμα DNA από τις γυναίκες αυτές.

Τα αποτελέσματα της διασταύρωσης του γενετικού υλικού βγήκαν χθες το πρωί. Οι αστυνομικοί είχαν πλέον την απόδειξη που χρειαζόταν στα χέρια τους. Το απόγευμα πήγαν στο σπίτι των δυο γυναικών και τους πέρασαν χειροπέδες. Σύμφωνα με τις πληροφορίες του Newsit.gr η 19χρονη φέρεται να έχει ομολογήσει την πράξη της. Οι δυο γυναίκες οδηγήθηκαν ήδη στον εισαγγελέα για να απολογηθούν.

Ρεπορτάζ: Θ. Πάνου – Ε. Μιλή

πηγή: newsit.gr

Προσαρμοσμένη αναζήτηση