Θρήνος: Ζευγάρι έπεσε σε γκρεμό και σκοτώθηκε

Δημοσιεύτηκε: Κυριακή, 17 Ιουνίου 2018 17:04 Θρήνος: Ζευγάρι έπεσε σε γκρεμό και σκοτώθηκε (φώτο αρχείου)

Φοβερό τροχαίο με βουτιά θανάτου για νεαρό ζευγάρι μετά από διασκέδαση...

Η Κάρπαθος συγκλονίζεται από το τροχαίο δυστύχημα. Το άτυχο ζευγάρι βρέθηκε νεκρό σε γκρεμό βάθους 50 μέτρων στην Αρκάσα...

Ολόκληρη η Κάρπαθος συζητάει για τη βουτιά θανάτου αυτοκινήτου σε γκρεμό, που στοίχισε τη ζωή στο νεαρό ζευγάρι. Οι σοροί των άτυχων νέων εντοπίστηκαν στο 10ο χλμ. της Επαρχιακής οδού Αρκάσας – Φοινίκι μετά από  έρευνες που διενήργησαν κάτοικοι και αστυνομικοί.

Πρόκειται για τον Δ.Τ. 34 ετών και την Μ.Ν. 27 ετών. Η τραγική είδηση έχει συγκλονίσει την οικογένεια, τους συγγενείς και τους φίλους τους. Σύμφωνα με όσα έχουν γίνει γνωστά, οι δύο νέοι είχαν πάει για διασκέδαση στην Αρκάσα την οποία και ολοκλήρωσαν χθες τα ξημερώματα (15-06-2018).

Ουδέποτε όμως επέστρεψαν σπίτι τους, με αποτέλεσμα χθες το μεσημέρι οι οικείοι τους να ανησυχήσουν και να ενημερώσουν την αστυνομία. Άμεσα ξεκίνησαν οι έρευνες στις οποίες συμμετείχαν και κάτοικοι της περιοχής.

Στις 19.00 χθες το απόγευμα, εντοπίστηκε σε γκρεμό βάθους 50 μέτρων το αυτοκίνητο του ζευγαριού. Δυστυχώς οι ίδιοι δεν τα είχαν καταφέρει.

Το τροχαίο δυστύχημα έχει σοκάρει τις οικογένειες του ζευγαριού αλλά και την τοπική κοινωνία οι οποίοι ακόμη δεν μπορούν να αντιληφθούν το κακό που έχει συμβεί.

Πηγή: rodiaki.gr

Προσαρμοσμένη αναζήτηση