Το μεγάλο μυστικό του Βαγγέλη Γιακουμάκη! - Ερωτική απογοήτευση πίσω από το θρίλερ που έχει συγκλονίσει την Ελλάδα;

Δημοσιεύτηκε: Σάββατο, 21 Μαρτίου 2015 18:05 Το μεγάλο μυστικό του Βαγγέλη Γιακουμάκη! - Ερωτική απογοήτευση πίσω από το θρίλερ που έχει συγκλονίσει την Ελλάδα;

- Νέα τροπή στην υπόθεση θανάτου του 20χρονου σπουδαστή της Γαλακτοκομικής Σχολής Ιωαννίνων
- Άνοιξαν τα στόματα για τον Βαγγέλη Γιακουμάκη - Τι αποκάλυψαν δύο συμφοιτητές του στην Ασφάλεια
- Τι δείχνει το βίντεο που εξετάζει η αστυνομία – Τα “καψόνια” που του έκαναν συμφοιτητές – Νέες εξελίξεις αναμένονται σήμερα

Νέα τροπή στο θρίλερ του θανάτου του Βαγγέλη Γιακουμάκη, στα Γιάννενα, μετά από τις αποκαλύψεις που έκαναν στην Ασφάλεια Ιωαννίνων δύο συμφοιτητές του 20χρονου.

Σύμφωνα με τις καταθέσεις, ο άτυχος σπουδαστής είχε ένα καλά κρυμμένο μυστικό, που τον βασάνιζε και τον είχε ρίξει ψυχολογικά το τελευταίο διάστημα, φορτίζοντας ακόμη περισσότερο τον ήδη ευαίσθητο χαρακτήρα του.

Όπως αποκάλυψαν οι δύο σπουδαστές, ο Βαγγέλης είχε ερωτευτεί μία κοπέλα στα Γιάννενα, χωρίς όμως να της το πει ποτέ.

Ο ίδιος είχε εκμυστηρευτεί τα συναισθήματά του στους δύο φίλους του από τον περασμένο Οκτώβριο. Ωστόσο, το γεγονός ότι ο έρωτας αυτός έμεινε ανομολόγητος και ανεκπλήρωτος είχε βυθίσει τον 20χρονο στη στεναχώρια.

Οι δυο φοιτητές, όπως κατέθεσαν στην αστυνομία, προσπάθησαν να τον πείσουν πως τίποτε δεν έχει τελειώσει και ίσως στο μέλλον καταφέρει να προσεγγίσει και να κάνει δικιά του την κοπέλα.

Ο ίδιος όμως φαινόταν να μην μπορεί να ξεπεράσει την ερωτική απογοήτευση.

Είχε ξαναβρεί τον εαυτό του;

Η εικόνα του 20χρονου είχε αλλάξει, όπως είπαν, όταν επέστρεψε στη Γαλακτοκομική Σχολή, στα Γιάννενα, μετά από τις διακοπές των Χριστουγέννων.

Ο νεαρός φαινόταν να ξαναβρίσκει τον εαυτό του και μέρα με τη μέρα να στέκεται και πάλι στα πόδια του.

Ακόμη και το γεγονός ότι είχε πάρει χαμηλούς βαθμούς στα μαθήματα, στεναχώρησε μεν τον Βαγγέλη, αλλά γρήγορα φάνηκε να συνέρχεται, αποκάλυψαν οι φίλοι του.

Το μεσημέρι της Παρασκευής, στις 6 του Φλεβάρη, έφαγαν όλοι μαζί και ανέβηκαν στα δωμάτιά τους για να ξεκουραστούν. Μάλιστα, το βράδυ της εξαφάνισής του, στις 6 Φλεβάρη, είχαν προγραμματίσει να πάνε σε νυχτερινό κέντρο για να διασκεδάσουν.

Δεν μπορούσαμε να φανταστούμε τη συνέχεια, φέρονται να κατέθεσαν στους αστυνομικούς.

Σχολιάζοντας τις πληροφορίες και τις καταγγελίες για τους συμφοιτητές του Βαγγέλη Γιακουμάκη και τα καψόνια που φέρονται να του έκαναν, οι δύο φοιτητές επιβεβαίωσαν πως είδαν με τα μάτια τους ένα περιστατικό βίας, εναντίον του 20χρονου.

Ωστόσο, όπως είπαν στους αστυνομικούς, οι πλάκες που έκαναν μέσα στην παρέα ήταν, να ρίχνουν "φάπες" ο ένας στον άλλον.

Οι καταθέσεις των δύο φίλων του Βαγγέλη Γιακουμάκη ελέγχονται εξονυχιστικά από τους αστυνομικούς της Ασφάλειας Ιωαννίνων, που έχει αναλάβει να διερευνήσει και να εξιχνιάσει την υπόθεση,καθώς όλα τα σενάρια παραμένουν ανοικτά.

Φως στην υπόθεση αναμένεται να ρίξει πάντως το νέο βίντεο που έχουν στη διάθεσή τους και το οποίο τους παρέδωσε ο ιδιωτικός ερευνητής κ. Τσούκαλης.

Σύμφωνα με πληροφορίες, το cd είχε στην κατοχή του ένας πρώην φύλακας της Γαλακτοκομικής Σχολής και δείχνει φοιτητές του 20χρονου, να τον ξεγυμνώνουν ανεπαίσθητα... εν είδει πλάκας.

Μόλις ολοκληρωθεί η εργαστηριακή διερεύνηση του βίντεο, τα στοιχεία θα δοθούν κατευθείαν στην Ασφάλεια Ιωάννινων, που έχει αναλάβει τις έρευνες για τη διαλεύκανση της υπόθεσης.

Στο μικροσκόπιο των Αρχών έχει μπει και το τελευταίο μεγάλης διάρκειας τηλεφώνημα που δέχτηκε ο Βαγγέλης από τη μητέρα του, την τελευταία ημέρα που εθεάθη ζωντανός.

Κατά τη διάρκεια της κλήσης, που διήρκεσε πάνω από μία ώρα, το κύριο θέμα συζήτησης φέρεται να ήταν οι βαθμοί που πήρε εκείνη την ημέρα ο 20χρονος και οι οποίοι δεν ήταν καλοί.

ΡΕΠΟΡΤΑΖ: ΘΕΟΔΟΣΗΣ ΠΑΝΟΥ
Με πληροφορίες από ΑΠΕ

newsit.gr

Προσαρμοσμένη αναζήτηση