Συσκέψεις επί συσκέψεων στο Μαξίμου για την λίστα των μεταρρυθμίσεων

Δημοσιεύτηκε: Σάββατο, 21 Μαρτίου 2015 23:31 Συσκέψεις επί συσκέψεων στο Μαξίμου για την λίστα των μεταρρυθμίσεων

Σε διαρκή διαβούλευση με τον πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα βρίσκεται το οικονομικό επιτελείο της κυβέρνησης προκειμένου να καταρτιστεί ο κατάλογος των μεταρρυθμίσεων.

Σε διαρκή διαβούλευση με τον πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα βρίσκεται το οικονομικό επιτελείο της κυβέρνησης προκειμένου να καταρτιστεί ο κατάλογος των μεταρρυθμίσεων που έχει δεσμευθεί η κυβέρνηση να εμφανίσει ώστε να εξασφαλίσει άμεσα έστω και μερική αποκατάσταση της χρηματοδότησης.

Στο Μέγαρο Μαξίμου βρέθηκαν για πολλές ώρες το Σάββατο ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης Γιάννης Δραγασάκης ο υπουργός Οικονομικών Γιάνης Βαρουφάκης, και ο αναπληρωτής υπουργός εξωτερικών Ευκλείδης Τσακαλώτος ώστε να καταλήξουν στα μέτρα τα οποία θα εμφανίσουν στους εταίρους και πιστωτές.  

Αν και όπως ανέφερε η ίδια η καγκελάριος Μέρκελ η συνάντηση της με τον κ.Τσίπρα τη Δευτέρα δεν είναι το «πλαίσιο» όπου θα συζητηθούν οι προτάσεις της Αθήνας είναι βέβαιο πως στη συζήτηση έστω και «εξωδίκως» αυτά θα παρουσιαστούν.

Πολύ δε περισσότερο αν επιβεβαιωθούν οι πληροφορίες που θέλουν την καγκελάριο να έχει ζητήσει στη συνάντηση να παραστεί και ο Β. Σόιμπλε.

Μετά το ραντεβού Μέρκελ - Τσίπρα δεν αποκλείεται να ακολουθήσει ανήμερα της 25ης Μαρτίου συνεδρίαση του Brussels Group , την Πέμπτη συνεδρίαση του EuroworkingGroup και την Παρασκευή συνεδρίαση του Eurogroup ίσως και μέσω τηλεδιάσκεψης.

 

thetoc.gr

Προσαρμοσμένη αναζήτηση