Τραγωδία στο Δρέπανο… 46χρονος αστυνομικός έχασε τη ζωή του!

Δημοσιεύτηκε: Κυριακή, 08 Ιουλίου 2018 17:00 Τραγωδία στο Δρέπανο… 46χρονος αστυνομικός έχασε τη ζωή του!

Η μοίρα έπαιξε το πιο τραγικό παιχνίδι της…

Η Κυριακάτικη οικογενειακή βόλτα στην παραλία του Δρεπάνου για έναν 46χρονο αστυνομικό έμελλε να είναι και η τελευταία. Ο νέος άνδρας έχασε τις αισθήσεις του όντας στη θάλασσα και αμέσως σήμανε συναγερμός.Στο σημείο έσπευσε ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ και οι διασώστες προσέτρεξαν να τον ανασύρουν και να του δώσουν τις πρώτες βοήθειες. Δεν κατάφεραν όμως να τον επαναφέρουν και τον μετέφεραν στο Τμήμα Επειγόντων Περιστατικών. Εκεί διαπιστώθηκε ο θάνατός του..

Προανάκριση διενεργεί το λιμεναρχείο Ηγουμενιτσας ενώ φως στα αίτια του θανάτου αναμένεται να δώσει ο ιατροδικαστής. Αξίζει να σημειωθεί οτι στην παραλία του δρεπάνου δεν έχει τοποθετηθεί ναυαγοσώστης, αφου η αρμόδια αρχή έκρινε ότι η τοποθέτηση   πρέπει να γίνει από την 1η Αυγούστου…

Ο 46χρονος υπηρετούσε στο Τμήμα Συνοριακής Φύλαξης Φιλιατών. Μάχιμος επί χρόνια στην ελληνοαλβανική μεθόριο. Όσοι τον γνώριζαν έχουν να πουν μόνο τα καλύτερα.. Ο αιφνίδιος θάνατός του έχει σοκάρει τους πάντες και έχει βυθίσει στην θλίψη οικογένεια, συγγενείς, φίλους αλλά και τους συναδέλφους του  στην Αστυνομική Διεύθυνση Θεσπρωτίας.

Πηγή: thesprotia24.gr

Προσαρμοσμένη αναζήτηση