Σύγκρουση Γεωργιάδη - Σκουρλέτη για την απλή αναλογική

Δημοσιεύτηκε: Πέμπτη, 12 Ιουλίου 2018 11:34 Σύγκρουση Γεωργιάδη - Σκουρλέτη για την απλή αναλογική

Την βεβαιότητα ότι η θεσμοθέτηση της απλής αναλογικής στην τοπική αυτοδιοίκηση θα δώσει φωνή σε όλες τις ακραίες δυνάμεις της χώρας εξέφρασε ο Άδωνις Γεωργιάδης ο οποίος είχε αντιπαράθεση με τον Πάνο Σκουρλέτη.

Ο αντιπρόεδρος της ΝΔ προέβλεψε ότι η θεσμοθέτηση της απλής αναλογικής αλλά και η μη εφαρμογή του ορίου του 3% θα έχει ως αποτέλεσμα σε κάθε δημοτικό συμβούλιο να υπάρχει εκπρόσωπος της ΧΑ, «αλλά και της Ζωής Κωνσταντοπούλου που προδότες σας ανεβάζει, προδότες σας κατεβάζει» δήλωσε ο Άδωνις Γεωργιάδης.

Υπενθύμισε δε ότι ο Νίκος Μιχαλολιάκος πήρε δύναμη όταν εξελέγη δημοτικός σύμβουλος στον Δήμο Αθηναίων «Θα σας λένε προδότη και θα έχουν βγει με την ψήφο σας» κατέληξε απευθυνόμενος προς τον υπουργό Εσωτερικών.

«Δεν μπορείτε να μιλάτε εσείς που έχετε βάλει σε έναν ιδιότυπο ανταγωνισμό την ΝΔ με τη Χρυσή Αυγή με μια ρητορική ακραίου εθνολαικισμού» απάντησε ο Πάνος Σκουρλέτης.

Ο Άδωνις Γεωργιάδης επανήλθε:

«Εγώ έκανα μια πολιτική εκτίμηση, εσείς ήσασταν στην πλατεία των αγανακτισμένων και φωνάζατε με την Χρυσή Αυγή και στην συνέχεια ρίξατε την κυβέρνηση» υποστήριξε.

Ο αντιπρόεδρος της ΝΔ προέβλεψε επίσης ότι τα πίσω μπρος της κυβέρνησης αναφορικά με το χρόνο διεξαγωγής των αυτοδιοικητικών εκλογών θα έχει αποτέλεσμα να χάσει ο τελείως ο κόσμος την εμπιστοσύνη του προς τον ΣΥΡΙΖΑ.

thetoc.gr

Προσαρμοσμένη αναζήτηση