Κρεμάστηκε σε ελιά επί του δρόμου - Σκληρές εικόνες στο σημείο μετά την αυτοκτονία!

Δημοσιεύτηκε: Τετάρτη, 01 Αυγούστου 2018 11:43 Κρεμάστηκε σε ελιά επί του δρόμου - Σκληρές εικόνες στο σημείο μετά την αυτοκτονία!

Η αυτοκτονία συγκλονίζει το Αγρίνιο. Πάγωσαν διερχόμενοι πολίτες με τις σκληρές εικόνες...

Με τον πλέον φρικτό τρόπο έβαλε τέλος στη ζωή του ένας άνδρας στο Αγρίνιο. Ο άνδρας κρεμάστηκε σε ελιά μέσα σε λιοστάσι επί της οδού Πανεπιστημίου, κοντά στα φανάρια του Ρηγανά, με διερχόμενους πολίτες να σοκάρονται από το ανατριχιαστικό θέαμα και να ειδοποιούν λίγο μετά τις 09.00 το πρωί την Αστυνομία, ισχυρές δυνάμεις της οποίας έσπευσαν στο σημείο αποκλείοντας τον χώρο.

Μέχρι στιγμής δεν έχουν γίνει γνωστά περισσότερα στοιχεία για την ταυτότητα του αυτόχειρα και τα αίτια που τον οδήγησαν στην αυτοκτονία.

Αυτοκτονία πατέρα στη Ζάκυνθο

Η Ζάκυνθος παραμένει συγκλονισμένη από τη νέα αυτοκτονία που συνέβη αργά χθες το βράδυ (31-07-2018) όταν ένας 64χρονος, κάτοικος εν ζωή στην περιοχή Σαρακηνάδου, αποφάσισε για τους δικούς του λόγους, να βάλει τέλος στη ζωή του.

Ο αυτόχειρας βρέθηκε από τον ίδιο του τον γιο, να έχει κρεμαστεί από ένα ελαιόδεντρο κοντά στο σπίτι του. Σοκαριστική η στιγμή κατά την οποία τον αναζήτησε και ήρθε αντιμέτωπος με το άψυχο σώμα του να αιωρείται.

Αφού προσπάθησε να ξεπεράσει το αρχικό σοκ, μη θέλοντας να πιστέψει τι ακριβώς είχε συμβεί ενημέρωσε άμεσα την Αστυνομία η οποία έφτασε στο σημείο και άρχισε να συλλέγει στοιχεία. Ταυτόχρονα ειδοποίησε και το ΕΚΑΒ όπου παρέλαβε τον άτυχο άνδρα ο οποίος είχε προχωρήσει στο απονενοημένο διάβημα και τον μετέφερε στο Νοσοκομείο, όπου και διαπιστώθηκε τυπικά ο θάνατός του.

Παρότι η υπόθεση βρίσκεται στο στάδιο της προανάκρισης για να διαπιστωθούν τα ακριβή αίτια ή τα κίνητρα της πράξης που τον οδήγησαν στο απονενοημένο διάβημα, δεν φέρεται να είχε αφήσει κάποιο σημείωμα που να εξηγεί τους λόγους που τον έσπρωξαν στην αυτοκτονία.

Το συμβάν βύθισε στο πένθος τους συγγενείς του αυτόχειρα και όσους τον γνώριζαν. Οι ίδιοι δεν μπορούν να εξηγήσουν την αυτοκτονία του δικού τους ανθρώπου…

Πηγές: agriniosite.gr, sinidisi.gr, imerazante.gr

Προσαρμοσμένη αναζήτηση