Λειτουργία 3ου ΓΕΛ Λαμίας...

Δημοσιεύτηκε: Παρασκευή, 11 Ιανουαρίου 2019 13:45 Λειτουργία 3ου ΓΕΛ Λαμίας...

Το 15μελές Συμβούλιο του 3ου ΓΕΛ Λαμίας  για τις ημέρες 8 και 9 Ιανουαρίου 2019, για τις οποίες εκφράστηκαν παράπονα σε ανάρτηση κάποιου που δηλώνει συμμαθητής μας στο σχολείο και αναφέρεται σε ελλιπή θέρμανση, εκτός των γραφείων του διευθυντή και των καθηγητών, οι οποίοι, όπως ισχυρίζεται, ζεσταίνονταν, καθώς και σε ύπαρξη χιονιού και πάγου στο προαύλιο, ενημερώνει τα εξής:

Α. Η θέρμανση είναι ενιαία για όλο το σχολείο, συνεπώς επικρατούσε η ίδια θερμοκρασία στα γραφεία και στις αίθουσες διδασκαλίας. Βεβαίως δεν επιτεύχθηκε την πρώτη ημέρα  η θερμοκρασία που επικρατεί στις μέρες που το σχολείο λειτουργεί συνεχώς, λόγω των διακοπών των εορτών και της χαμηλής θερμοκρασίας εκείνης της ημέρας. Όμως, δεν θεωρήσαμε εμείς ως μαθητικό συμβούλιο ότι η κατάσταση ήταν τόσο σοβαρή, ώστε να ζητήσουμε από τους εκπαιδευτικούς και τον διευθυντή να ενεργήσουν για την διακοπή των μαθημάτων.

Β. Ο διευθυντής ήταν συνεχώς εκτός του γραφείου λόγω της δυσκολίας των ημερών και οι εκπαιδευτικοί δίδασκαν στις αίθουσες εμάς τους μαθητές.

Γ. Το προαύλιο ήταν καθαρό από χιόνι και πάγο και σε περιοχές που δεν συχνάζουν οι μαθητές υπήρχαν ίχνη πάγου, στα οποία σκορπίστηκε αλάτι και έλιωσαν σε 2 ώρες. 

Ο πρόεδρος, Ιωάννης Μονοπάτης.
Ο αντιπρόεδρος, Ηλίας Καπούλας.
Ο γραμματέας, Ευάγγελος Τσεκούρας.
Ομόφωνα τα μέλη.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση