Απλήρωτοι εργαζόμενοι και επαγγελματίες από την Ελατοχώρα

Δημοσιεύτηκε: Κυριακή, 26 Απριλίου 2015 09:20 Απλήρωτοι εργαζόμενοι και επαγγελματίες από την Ελατοχώρα

Είναι πάρα πολλά τα παράπονα που δεχόμαστε από εργαζόμενους, συνεργάτες, προμηθευτές και επαγγελματίες που συνεργάστηκαν με την Πανελλήνια Έκθεση Λαμίας για την περιβόητη Ελατοχώρα.

«Αλήθεια πως μπορούν έτσι ξεδιάντροπα κάποιοι, που υποτίθεται ότι εκπροσωπούν ένα φορέα και ένα θεσμό, όπως είναι η ΠΕΛ, να κοροϊδεύουν και να εμπαίζουν τόσο κόσμο;», αναρωτιόταν ένας από τους επαγγελματίες που μάταια προσπαθεί να πάρει τα χρήματά του για τις υπηρεσίες που παρείχε.

«Έχουμε βάλει χρήματα από την τσέπη μας. Έχουμε πληρώσει ασφαλιστικές εισφορές και έξοδα μετακίνησης. Κι όμως κανείς δεν ενδιαφέρεται...», συμπλήρωσε.

Μπαλάκι και οι εργαζόμενοι

«Τα παιδιά από τη Μαγεμένη Ελατοχώρα ακόμα δεν έχουν πληρωθεί.Ο πρόεδρος της Πανελλήνιας Έκθεσης καθώς και ο ιδιώτης που είχε αναλάβει την Μαγεμένη Ελατοχώρα κατηγορούν ο ένας τον άλλον για την καθυστέρηση της πληρωμής. Πολλοί οι εργαζόμενοι ήταν από περιοχές εκτός Λαμίας και φυσικά μετακινούνταν με προσωπικά τους έξοδα για να είναι καθημερινά και ΣΤΗΝ ΩΡΑ τους στην Πανελληνία Έκθεση Λαμίας, έξι μέρες την βδομάδα και χωρίς θέρμανση ακόμα και όταν ήταν χιονιάς....Παίζουν με τον πόνο μας μας έχουν κάνει μπαλάκι. Ντροπή τους.», έγραφε μεταξύ άλλων στην καταγγελία ένας από τους εργαζόμενους.

Κύριε Γρανίτσα περιμένουμε απάντηση...

Προσαρμοσμένη αναζήτηση