Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Καταγγελία για το ΚΕΑ στο Δήμο Λαμιέων

Δημοσιεύτηκε: Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2019 08:23 Καταγγελία για το ΚΕΑ στο Δήμο Λαμιέων (φώτο αρχείου)

Δικαιούμαι το επίδομα ενοικίου όμως το ηλεκτρονικό σύστημα μου βγάζει σφάλμα το οποίο μόνο οι υπάλληλοι του ΚΕΑ μπορούν να το επιλύσουν.

Πήγα την πρώτη μέρα,σχετικά αργά σε ώρα η ουρά ήταν μέχρι έξω. Το ωράριο του συγκεκριμένου τμήματος είναι 8:00- 14:00 για την ακρίβεια 13:30 γτ εκείνη την ώρα περνάνε τον τελευταίο. Πηγαίνοντας την επόμενη μέρα στις 7:30 το πρωί η ουρά ήταν πάλι μέχρι έξω.

Ήταν ήδη 40 άτομα πριν από εμένα εκ των οποίων οι περισσότεροι αλλοδαποί. Ένας από αυτούς κρατούσε μια υποτυπώδεις λίστα με ονόματα μέχρι να ανοίξουν οι υπάλληλοι και να μοιράσουν τα νούμερα. Ακούω δίπλα μου έναν κύριο να μου λέει¨ Κορίτσι μου άδικα θα περιμένεις γτ οι υπάλληλοι εξυπηρετούν ΜΟΝΟ  20 άτομα την ημέρα ¨. Καλώ το γραφείο του δημάρχου  και με παραπέμπουν να μιλήσω με την προϊσταμένη του ΚΕΑ κ. Βάρσου.

Μιλώντας μαζί της και 'όταν την ρώτησα για πιο λόγο οι 4 υπάλληλοι που υπάρχουν εξυπηρετούν ΜΟΝΟ 20 άτομα την ημέρα μου απάντησε ότι δεν μπορούν να εξυπηρετήσουν περισσότερα γτ ¨πέφτει¨το σύστημα. Και τη ρωτάω είναι ένα επίδομα το οποίο έχει ημερομηνία λήξης όσοι δεν προλάβουν τι θα γίνει;; Και φυσικά δεν πήρα καμία απάντηση.

Τι ώρα δηλαδή πρέπει να πάει κάποιος για να πάρει σειρά;;; Υπάρχουν και άνθρωποι που δουλεύουν και δεν έχουν την πολυτέλεια του χρόνου  να είναι εκεί και να κάθονται να περιμένουν με τις ώρες. Το ωράριο των δημοσίων υπαλλήλων είναι 7:00 - 15:00. Το συγκεκριμένο τμήμα γιατί δουλεύει 8:00 - 14:00 ;;; Το σύστημα γιατί ΄πέφτει΄;;; Αν είναι πρόβλημα οι αρχαίοι υπολογιστές,  γιατί κανένας υπεύθυνος μέχρι τώρα δεν φρόντισε να τούς αλλάξει;;; Το συγκεκριμένο τμήμα επίσης κάποιες ώρες την εβδομάδα εξυπηρετεί ΜΟΝΟ αλλοδαπούς. Αυτή την νομοθεσία σε Ελληνικό κράτος ποιος την όρισε;;;

Πως είναι δυνατόν 4 υπάλληλοι να εξυπηρετούν ΜΟΝΟ 20 άτομα την ημέρα;;; Μήπως πρέπει να τούς δώσουμε και πρίμ παραγωγικότητας?????

Αναγνώστρια