Για την κατάσταση του γηπέδου Δομοκού

Δημοσιεύτηκε: Τρίτη, 09 Απριλίου 2019 21:29 Για την κατάσταση του γηπέδου Δομοκού

Οι παίχτες του Αχιλλέα Δομοκού θέλουν να καταγγείλουν την απαράδεκτη κατάσταση στην οποία βρίσκεται ο αγωνιστικός χώρος του γηπέδου τους.

Από την αρχή της χρονιάς παρακαλούμε τον συντηρητή να κάνει σωστά την δουλειά του και το αποτέλεσμα είναι αυτό που βλέπετε στις φωτογραφίες! Ο συγκεκριμένος συντηρητής κατ' επανάληψη δημιουργεί διαφορά προβλήματα που αφορούν την κατάσταση που βρίσκεται αυτήν την στιγμή το γήπεδο.

Το κούρεμα του γρασιδιού δεν γίνεται στον σωστό χρόνο με αποτέλεσμα να τραυματιζόμαστε ή να χάνουμε προπονήσεις. Η διαγράμμιση από τον συγκεκριμένο συντηρητή δεν γίνεται με τον προβλεπόμενο τρόπο. Οι μετακινήσεις των παιχτών γίνονται από Λαμία, από Γούρα και από άλλα γύρω χωριά με την προσωπική οικονομική επιβάρυνση και με τον κίνδυνο των σωματικών βλαβών λόγο της πυκνής βλάστησης.

Επιθυμούμε ως παίχτες της ομάδας μας τα παραπάνω προβλήματα να επιλυθούν, οι αρμόδιοι να λάβουν γνώση της δουλειάς του συγκεκριμένου ατόμου και να πράξουν τα αναμενόμενα. Εμείς ως ομάδα έχουμε βάλει έναν στόχο και δεν θέλουμε να σταθούν εμπόδιο τέτοιους είδους προβλήματα όπως τα παραπάνω για την επίτευξη του.

Δείτε φωτογραφίες:

Προσαρμοσμένη αναζήτηση