Επικίνδυνος πλέον ο δρόμος Λαμία – Λυγαριά

Δημοσιεύτηκε: Τρίτη, 21 Μαΐου 2019 19:05 Επικίνδυνος πλέον ο δρόμος Λαμία – Λυγαριά

Ζημιές στο οδόστρωμα και επικίνδυνη οδήγηση καταγγέλλουν με αγωνία οι κάτοικοι…

Ξεκίνησαν με ταχείς, ομολογουμένως ρυθμούς, τα έργα για το νότιο τμήμα του Ε65 στο σημείο που αφορά τη σύνδεσή του με το υπάρχον δίκτυο του ΠΑΘΕ και της Εθνικής Οδού Λαμίας – Καρπενησίου.

Αυτή τη χρονική περίοδο οι εργασίες περιλαμβάνουν  χωματουργικά πλησίον της Λυγαριάς, με τα βαρέα φορτηγά να χρησιμοποιούν τον δρόμο που συνδέει το χωριό με τη Λαμία.

Δυστυχώς σύμφωνα με αρκετές καταγγελίες κατοίκων, μέσα σε σύντομο χρονικό διάστημα είδαν τα αποτελέσματα της υπερβολικής χρήσης του οδικού δικτύου από τα βαριά οχήματα.

Το οδόστρωμα απέκτησε σπασίματα επικίνδυνα για την τοπική κίνηση, που περιλαμβάνει σαφώς πιο ελαφριά οχήματα ακόμη και δίκυκλα.

Επιπλέον έφτασε στην ηλεκτρονική μας εφημερίδα μία ακόμη καταγγελία για επικίνδυνη οδήγηση από τα φορτηγά, ειδικά όταν επιστρέφουν άδεια από το χώρο εναπόθεσης υλικών. «Είχα μπροστά μου ένα φορτηγό και πάτησα 90 και δεν μπορούσα να το φτάσω», μας ενημέρωσε κάτοικος της περιοχής που φοβάται την πρόκληση ατυχήματος που μπορεί να στοιχίσει ακόμη και ανθρώπινη ζωή.

«Κανείς δεν τα βάζει με την πρόοδο αλλά πρέπει να υπάρχουν έλεγχοι ώστε να εξασφαλίζεται πρώτα ο σεβασμός των νόμων, αλλά και να διασφαλίζεται η σωστή συντήρηση του δρόμου που έχει μετατραπεί σε παγίδα…», συμπληρώνει ο καταγγέλλων που ζητεί παρέμβαση πριν γίνει κάτι κακό.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση