Λαμία: Επικίνδυνο φανάρι...

Δημοσιεύτηκε: Τρίτη, 04 Ιουνίου 2019 09:16 Λαμία: Επικίνδυνο φανάρι...

Είναι ένα από τα πιο κεντρικά σημεία στην είσοδο-έξοδο της πόλης...

Ο λόγος για τη διασταύρωση μπροστά από τα "Jumbo" στη Λαμία. Στο συγκεκριμένο φανάρι υπάρχει πρόβλημα και μάλιστα πρόσφατα είχε γίνει γερό "μπαμ", ευτυχώς χωρίς να τραυματιστεί κανείς σοβαρά, αφού μέσα στο ένα αυτοκίνητο ήταν και μικρό παιδάκι (δείτε εδώ).

Δείτε τι μας γράφει φίλος αναγνώστης για τα συγκεκριμένα φανάρια.

«Στο φανάρι Θερμοπυλών και Βασιλικών μπροστά στο jumbo υπάρχει συνεχώς μεγάλη πιθανότητα ατυχήματος και πρέπει οι αρμόδιοι να κάνουν κάτι άμεσα. Για αυτούς που έρχονται από Βασιλικών και θέλουν να στρίψουν αριστερά στην Γιαννιτσιώτη δεν υπάρχει διακεκομμένο πορτοκαλί προειδοποιητικό ώστε να παραχωρήσουν προτεραιότητα στον απέναντι ερχόμενο από την Βασιλικών.

Όταν ανάβει πράσινο νομίζουν ότι οι αντιθέτως ερχόμενοι έχουν κόκκινο και στρίβουν χωρίς να κόψουν καθόλου ταχύτητα. Σήμερα (2/6) το απόγευμα κάποιος παραλίγο να χτυπήσει έναν οδηγό μοτοσυκλέτας, φρενάρισε κυριολεκτικά την τελευταία στιγμή αφού όμως σχεδόν όλο το όχημα του είχε περάσει  στο αντίθετο ρεύμα.

Περνάω συχνά από εκεί και σχεδόν πάντα υπάρχει πρόβλημα με ατύχημα ή με παραλίγο ατύχημα.

Ο εργολάβος που έκανε την αρχική μελέτη των φαναριών της διασταύρωσης δεν το είδε από την αρχή πόσο πολύ επικίνδυνη είναι αυτή παράλειψη;»

Αναγνώστης

Προσαρμοσμένη αναζήτηση