Καταγγελία για τους κώνους και το πάρκινγκ στις Ράχες

Δημοσιεύτηκε: Τρίτη, 25 Ιουνίου 2019 16:00 Καταγγελία για τους κώνους και το πάρκινγκ στις Ράχες

Οι φωτογραφίες που βλέπετε είναι από την είσοδο στην παραλία Ραχών. Τις έστειλε αγανακτισμένος αναγνώστης με την παρακάτω καταγγελία.

Υποχρεωτικό πάρκινγκ στις Ράχες με παράνομους κώνους

Τελικά σε αυτή τη χώρα ο καθένας κάνει ότι θέλει αδιαφορώντας για τους νόμους.
Αυτή τη φορά στις Ράχες οι κύριοι του πάρκινγκ που άνοιξαν και ελπίζω νόμιμα έχουν τοποθετήσει κατά μήκος της απεναντίας πλευράς κώνους όπως και από την πλευρά που βρίσκεται το πάρκινγκ κώνους ώστε να μη μπορεί κάποιος να παρκάρει και αν αναγκάζεται να χρησιμοποιήσει τον ιδιωτικό χώρο στάθμευσης.
Υπάρχει άδεια γιαυτό;
Αυτοί οι κώνοι κάποιος τους έβαλε 
Υπάρχει άδεια από το δήμο;
Τελικά δεν υπάρχει σωτηρία σε αυτή τη χώρα 
Απαράδεκτα πράγματα και η αστυνομία και ο Δήμος απόντες 

Αγανακτισμένος


.......................................................................

Η απάντηση στην παραπάνω καταγγελία από τον επαγγελματία Κώστα Νασόπουλο, ο οποίος εκμεταλλεύεται το πάρκινγκ.

Σχετικά με τις αντιρρήσεις για τους κώνους που τοποθετήθηκαν και για το πάρκινγκ στην παραλία Ραχών.

Θέλω απλά να βοηθήσω τον τόπο μου. Το πάρκινγκ έγινε περισσότερο για να βοηθήσω τους επισκέπτες και το ίδιο το χωριό μου. Το πάρκινγκ καθημερινώς είναι ελεύθερο για τους επισκέπτες και για τους μόνιμους κατοίκους. Κατανοητό είναι βέβαια και λογικό Παρασκευή, Σάββατο, Κυριακή, να μπαίνει κάποιο ελάχιστο κόστος παραμονής των αυτοκινήτων μόνο και μόνο για να βγούνε τα έξοδα του πάρκινγκ, μισθωτήρια και λοιπά έξοδα.

Όσον αφορά για τους κώνους τοποθετήθηκαν διότι υπάρχουν πινακίδες που δεν επιτρέπουν τη στάθμευση των αυτοκινήτων, οι οποίες δεν σεβάστηκαν από κανέναν. Δυστυχώς εδώ και κάποια χρόνια στο χωριό δεν σέβεται κανείς καμία πινακίδα ούτε για τα πάρκινγκ ούτε για τους μονόδρομους, με κίνδυνο να συμβούν σοβαρά ατυχήματα.

Οι αρμόδιοι δεν κάνουν τη δουλειά τους, πρέπει επιτέλους να μπει μία τάξη σε αυτόν τον τόπο. Ας ευαισθητοποιηθούν οι αρμόδιοι και να δώσουν λύση στο πρόβλημα που υπάρχει στο χωριό μας.

Πάντα πρέπει κάποιος αγανακτισμένος να ξεκινήσει, για να κάνουν αυτοί μετά δεύτεροι το καθήκον τους. Ας το κάνουν επιτέλους. Και όπως λέει και ο ποιητής Κώστας Βάρναλης: (δειλοί μοιραίοι κι άβουλοι αντάμα περιμένουν ίσως κάποιο θάμα).

Κώστας Νασόπουλος

YΓ: Και για του λόγου του αληθές υπάρχουν πινακίδες που απαγορεύουν τη στάθμευση των αυτοκινήτων.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση