Ανακοίνωση του Συλλόγου Δικαστικών Υπαλλήλων Ν. Φθιώτιδας

Δημοσιεύτηκε: Τρίτη, 02 Ιουλίου 2019 15:06 Ανακοίνωση του Συλλόγου Δικαστικών Υπαλλήλων Ν. Φθιώτιδας

 

«Σε συνέχεια της τηλεφωνικής επικοινωνίας που είχε η Διευθύνουσα το Πρωτοδικείο Λαμίας, Πρόεδρος Πρωτοδικών, κ. Σοφία-Αλεξάνδρα Ζήκου με τον Διευθυντή του ειδησεογραφικού σας και όχι μόνο portal κ.Δημήτριο Κωνσταντόπουλο  ο Σύλλογος Δικαστικών Υπαλλήλων Ν. Φθιώτιδας ενημερώνει τους αναγνώστες σας και κατ' επέκταση τους πολίτες του νομού μας, οι οποίοι προσέρχονται στα Δικαστήρια, ώστε να εξυπηρετηθούν, ότι τις μέρες των πολιτικών δικαστηρίων και δη 3 ημέρες το μήνα, οι γραμματείς συμμετέχουν στη συνεδρίαση του δικαστηρίου, από την έναρξη αυτής, ήτοι 9η πρωινή ώρα έως ότου αυτή περαιωθεί.

Επομένως, οποιαδήποτε άλλη συναλλαγή με το κοινό, ακόμη και με δικηγόρους, τις συγκεκριμένες ώρες δεν μπορεί να πραγματοποιηθεί και η φράση “δεν μπορούμε να σας εξυπηρετήσουμε αυτή τη στιγμή, διότι έχουμε δικαστήριο” είναι η πλέον συνηθισμένη και χρησιμοποιείται από δικαστές και γραμματείς που δικάζουν σε ακροατήρια ακόμη και σε  γραφεία, διότι οι κτηριακές εγκαταστάσεις και η παλαιότητα του κτηρίου δεν παρέχει την πολυτέλεια και την άνεση πολλών ακροατηρίων, καθόσον ταυτόχρονα μπορεί να διεξάγονται πέντε, έξι ή και παραπάνω δίκες.

Επιπλέον, θέλουμε να καταστήσουμε σαφές ότι κύριο μέλημά μας είναι η εύρυθμη λειτουργία της υπηρεσίας και η απρόσκοπτη εξυπηρέτηση του κοινού, πράγμα το οποίο επιτυγχάνεται με τις υπεράνθρωπες προσπάθειες των συναδέλφων, δεδομένης της ελλείψεως υπαλλήλων, της υπερωριακής απασχόλησης των ήδη υπαρχόντων, του αυξανόμενου φόρτου και της ιδιαίτερης φύσης της εργασίας μας. 

Πληροφορούμε επίσης, το κοινό,  ότι επί καθημερινής βάσεως υπάρχει Πρόεδρος Υπηρεσίας στη διάθεσή του για οποιεσδήποτε εξηγήσεις και διευκρινίσεις και ότι οποιαδήποτε παράπονα οφείλουν να γίνονται άμεσα και επώνυμα στον αρμόδιο Προϊστάμενο της κάθε υπηρεσίας.

Τέλος, ενημερώνουμε τους πολίτες ότι λόγω των βουλευτικών εκλογών της 7ης Ιουλίου 2019 ισχύει αναστολή των εργασιών των δικαστηρίων από 3 Ιουλίου 2019 έως και 10 Ιουλίου 2019».

ΤΟ ΔΣ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΔΙΚΑΣΤΙΚΩΝ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ Ν. ΦΘΙΩΤΙΔΑΣ

Προσαρμοσμένη αναζήτηση