Για τη χρήση όπλων (της Θέκλας Λιγνού)

Δημοσιεύτηκε: Τρίτη, 16 Ιουλίου 2019 11:10 Για τη χρήση όπλων (της Θέκλας Λιγνού)

«Στις 10 Ιουλίου στην Αγία Παρασκευή Λαμίας, άνδρας 51 ετών άρχισε να πυροβολεί αδιακρίτως με πλαστικό αεροβόλο πιστόλι, με αποτέλεσμα να τραυματιστούν 2 άνθρωποι.

Στις 10 Ιουλίου, επίσης στη Λαμία, εκπαιδευτικός πυροβολεί με αεροβόλο, γάτο, επίσης σε εξωτερικό άρα και δημόσιο χώρο, με αποτέλεσμα τον θάνατο του ζώου.

Επιμένω πως ΠΡΕΠΕΙ να υπάρξει ΚΑΙ στη δεύτερη περίπτωση, αυτεπάγγελτη δίωξη για παράνομη ΧΡΗΣΗ όπλου και πολύ αυστηρές ποινές! Ίσως οι "ανισορροπούντες" συμπολίτες δεν αποτραπούν με την φοβέρα της τιμωρίας-όχι όλοι τουλάχιστον- γιατί η νοσηρότητά τους έγκειται στην έλλειψη αυτοελέγχου, ΑΛΛΑ θα αναγκαστούν συγγενείς και φίλοι που έχουν δείγματα συμπεριφοράς τους και τα αποκρύπτουν, να τους συμμαζέψουν- αντιμετωπίσουν. Σε άλλη περίπτωση, είμαστε στο έλεος κάθε παραβατικού, με άδεια κτήσης όπλου. (Για να μην επεκταθώ στο πώς δίνονται άδειες χωρίς έρευνα στο ψυχολογικό προφίλ των αιτούντων).

Υ.Γ. : όλοι μας ακούμε αρκετά συχνά πυροβολισμούς από αεροβόλα στην πόλη, που σκοπό έχουν να διώξουν πουλιά...

Ας μας απαλλάξουν λοιπόν οι αρμόδιοι, με σκληρή νομοθεσία και άμεση αντιμετώπιση από την παρωδία του "Πυροβολώ ελεύθερα, αλλά και συμπαρίσταμαι και συμπάσχω στην οικογένεια της κάθε "Αλεξίας" που τραυματίζεται θανάσιμα από αδέσποτες σφαίρες κάποιου ασυνείδητου.

Άλλο το Κυκλοφορώ κι Οπλοφορώ
κι άλλο το Κυκλοφορώ και Πυροβολώ».

Θέκλα Λιγνού

στη φωτό: ένας ανεγκέφαλος (ακόμη), που πυροβολεί πινακίδα.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση