Ράχες: Χαμός με τις κλήσεις της τροχαίας

Δημοσιεύτηκε: Τρίτη, 13 Αυγούστου 2019 11:23 Ράχες: Χαμός με τις κλήσεις της τροχαίας (φώτο αρχείου)

Μέσα στην καρδιά του καλοκαιριού, και με τις Ράχες να βουλιάζουν από κόσμο, οι οδηγοί αγανακτούν βλέποντας στο παρμπρίζ του αυτοκινήτου τους το ροζ χαρτάκι της τροχαίας. 

Πολλοί είναι εκείνοι που καταγγέλλουν "όψιμο" ενδιαφέρον της αστυνομίας να επιβάλλει την τάξη , αφού όλα ξεκίνησαν με τη λειτουργία του πάρκινγκ για το οποίο είχαν γίνει και στο παρελθόν καταγγελίες για τους κώνους που είχαν τοποθετηθεί στο δρόμο.

Διαβάστε το γράφει στην παρακάτω καταγγελία ένας επισκέπτης της περιοχής, ο οποίος μάλιστα αναφέρεται ονομαστικά στον επιχειρηματία που εκμεταλλεύεται το πάρκινγκ, θεωρώντας ότι από εκεί ξεκινάει το πρόβλημα.

Η καταγγελία:

«Για ακόμα μια φορά προκαλεί ο Κώστας Νασόπουλος με το πάρκινγκ στις Ράχες Φθιώτιδας

Και ενώ η ώρα ήταν 12 το βράδυ της Κυριακής  11 Αυγούστου ξημερώνει Δευτέρα ο Νασόπουλος για ακόμα μια φορά προκαλεί την τύχη του και κάνει καταγγελία στην αστυνομία για παράνομο παρκάρισμα των αυτοκινήτων έξω από το πάρκινγκ του.

 Η αστυνομία έρχεται και γράφει όλα τα αυτοκίνητα που είναι παρκαρισμένα κατά μήκος του δρόμου. Και εγώ αναρωτιέμαι οκ τόσα χρόνια ο κόσμος ήταν παράνομος και δεν είχε έρθει ποτέ να τον γράψει και μετά από τόσα χρόνια ήρθε η αστυνομία να τους γράψει όταν άνοιξε το πάρκινγκ; Και ας πούμε πως έκανε καλά το πάρκινγκ του είναι νόμιμο;  

Γιατί δεν αφήνει ήσυχο τον κόσμο να κάνει τις διακοπές του και αν θέλει να παρκάρουν στο πάρκινγκ του (που σχεδόν πάντα είναι άδειο) μήπως αυτό τον ενοχλεί ; Ε όχι δεν είμαι υποχρεωμένος να παρκάρω σε πάρκινγκ. Και το άλλο δεν σας το είπα πως τα αυτοκίνητα στον Άγιο Γρηγόριο ήταν διπλοπαρκαρισμένα αλλά εκεί δεν πήγε να γράψει η αστυνομία μόνο έξω από το πάρκινγκ του Νασόπουλου.

Ντροπή σας γι' αυτό που κάνετε στον κόσμο μα πάνω απ' όλα σε αυτούς που έφαγαν κλήση που είναι επισκέπτες και δεν θα ξανα έρθουν στο χωριό σας. Μεταξύ αυτών και εγώ που ήρθα για πρώτη φορά... Κρίμα

Για το όνομα του κυρίου το είδα σε άλλο άρθρο που είχατε κάνει και έμαθα από κόσμο που μένει εκεί πως κανείς δεν θέλει το κύριο αυτό ούτε το πάρκινγκ του».

Επισκέπτης στην περιοχή Άρης Μίχας

Προσαρμοσμένη αναζήτηση