Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Η απάντηση για το θέμα του πάρκινγκ στις Ράχες

Δημοσιεύτηκε: Τρίτη, 13 Αυγούστου 2019 16:03 Η απάντηση για το θέμα του πάρκινγκ στις Ράχες

Απαντώντας στην καταγγελία που αναρτήθηκε για τις κλήσεις της τροχαίας και το θέμα του πάρκινγκ στις Ράχες, ο επιχειρηματίας Κώστας Νασόπουλος μας έστειλε το παρακάτω κείμενο:

«Προς απάντηση για αυτούς που με κατηγορούν αδίκως..

Ποτέ δεν θα έκανα κάτι τέτοιο και πόσο μάλλον αυτό που ανεβάσατε δημόσια, το ότι καταγγέλλω στην αστυνομία να γράψει τους παραβάτες με σκοπό το κέρδος.

Είναι δυο πράγματα αντίθετα. Πρώτον η ασέβεια απο τους οδηγούς για τις απαγορευτικές πινακίδες στάθμευσης και για τις πινακίδες μονόδρομου , που έχει γίνει μόδα πλέον και δεύτερον οτι το πάρκινγκ που άνοιξε φέτος -το έχω ξαναπεί δημόσια πριν από ένα μήνα περίπου- δεν είναι με σκοπό το κέρδος. Καθημερινές εκτός από τις βραδυνές ώρες είναι ελεύθερο για τον κόσμο και το βράδυ με ένα χαμηλό αντίτιμο ίσα ίσα για να συμπληρωθεί το ενοίκιο του οικοπέδου και ο φόρος προς τη Δ.Ο.Υ . Το πάρκινγκ που Χρόνια έλειπε από το χωριό μας είναι λειτούργημα για τους κατοίκους και για τους επισκέπτες. Πολλά χρόνια τώρα επικρατεί το αδιαχώρητο στις Ράχες. Κανείς δεν έχει κάνει τίποτα ποτέ .

Τόλμησα να αποσυμφορήσω την κατάσταση και βρήκα τον μπελά μου χωρίς να φταίω. Πέρα από τα παχιά λόγια και από τις κακοήθειες του κόσμου προς το πρόσωπό μου, η αστυνομία πρώτον και καλύτερον την 11/08/2019 και ώρα 23:50 μου έκοψε πρόστιμο 200 ευρώ και ο λόγος, ενα τραπεζάκι και 3 καρέκλες που χρησιμοποιούσα εγώ και η οικογένειά μου για την επιτήρηση του πάρκινγκ που θεωρήθηκε ως κατάληψη πεζοδρομίου. Επισυνάπτω  στο lamia report και την εν λόγω κλήση του Α.Τ Στυλίδας.

Είναι λογικό και εύλογο να υπάρχουν κάποιοι επιτήδειοι που κρίνουν αλόγιστα άνευ πραγματικού λόγου μιας και αδυνατούν να συλλάβουν τους κανόνες σωστής οδικής συμπεριφοράς. Από την μια παρκάρουν παράνομα και από την άλλη τους φταίει ο κάθε Νασόπουλος....

Ας σοβαρευτείτε και μαζέψτε επιτέλους τα λόγια σας.  Πρώτον δεν με ξέρετε προσωπικά και δεύτερον το ίδιο μπορώ να κάνω και εγώ και ο καθένας σε εσάς».

Κώστας Νασόπουλος