Παγκράτι Λαμίας: Προβλήματα με τσιγγάνους

Δημοσιεύτηκε: Πέμπτη, 22 Αυγούστου 2019 12:31 Παγκράτι Λαμίας: Προβλήματα με τσιγγάνους (ΦΩΤΟ αρχείου)

Σας γράφω για την απελπιστική κατάσταση που επικρατεί σε συνοικία του Παγκρατίου, επί της οδού θυμάτων εμφυλίου πολέμου στο στενό Μιμνέρμου, όπου υπάρχει σπίτι που κατοικούν Ρομά και τις τελευταίες δύο εβδομάδες περίπου έχουν κατασκηνώσει και κοιμούνται στη μέση του δρόμου με αποτέλεσμα να είναι δύσκολη η προσπέλαση του δρόμου.

Τονίζω ότι δεν υπάρχει ιδιαίτερο πρόβλημα με αυτούς που κατοικούν στο σπίτι αλλά πόσο θεμιτό και λογικό  είναι να έρχεται ο καθένας να παρκάρει το αυτοκίνητο του και να κατασκηνώνει στη μέση του δρόμου δημιουργώντας προβλήματα.

Επιπλέον, αυτοί οι άνθρωποι πρέπει να πηγαίνουν τουαλέτα! Που πηγαίνουν όμως? Πλένουν κακήν κακώς τα ρούχα τους και τα απλώνουν όπως όπως στις σίτες ή τα κάγκελα διπλανών σπιτιών ή χωραφιών.

Αυτό όμως που ενοχλεί περισσότερο όλους τους γείτονες είναι ότι έχουμε χάσει τον ύπνο μας διότι ότι ώρα και να είναι (είτε τις πρώτες πρωινές ώρες είτε τα ξημερώματα ακόμη και στις 3 η ώρα το βράδυ)  τσακώνονται βρίζουν και φωνάζουν. Η αστυνομία δε, μόνο μια μικρή βόλτα. 

Ως εκ τούτου παρακαλώ πολύ οι υπεύθυνοι να λάβουν κάποια μέτρα, διότι πέρα από το ότι δεν μπορούμε να κοιμηθούμε για να πάμε στις δουλειές μας κάθε πρωί, πέρα από το ότι δεν μπορούμε να κυκλοφορήσουμε με ασφάλεια, έχουμε και μικρά παιδιά τα οποία ξυπνούν αναστατωμένα σχεδόν κάθε βράδυ από τις φωνές τους!

Αναγνώστρια

Προσαρμοσμένη αναζήτηση