Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Λαμία: Νεαροί ταραξίες ξεσηκώνουν ολόκληρη γειτονιά

Δημοσιεύτηκε: Τετάρτη, 11 Σεπτεμβρίου 2019 07:33 Λαμία: Νεαροί ταραξίες ξεσηκώνουν ολόκληρη γειτονιά

Παράπονα για τη συμπεριφορά νεαρών ατόμων που περιφέρονται νυχτερινές ώρες και κυρίως μετά τη 1:00' τα μεσάνυχτα σε γειτονιές της Βόρειας Λαμίας, έφτασαν στην ηλεκτρονική μας εφημερίδα.

Όπως αναφέρουν κάτοικοι στη γειτονιά που βρίσκεται πίσω από τον Άγιο Αθανάσιο στα Γαλανέικα και μεταξύ των δύο πλατειών, παρέα περίπου δέκα (10) ατόμων (αγόρια και κορίτσια) εκτός ότι κάνουν φασαρία επιδεικτικά, φωνάζοντας και γελώντας σε ώρες κοινής ησυχίας, παίζουν (;) και με τα νεράντζια και ότι άλλο οπωροφόρο βρίσκουν στη γειτονιά, τα οποία καταλήγουν σε αυτοκίνητα και τζάμια. Ένα από αυτά βρήκε αυτοκίνητο τα ξημερώματα της Δευτέρας (9/9), συμβάν που καταγράφηκε από την αστυνομία.

Γενικά για τη συμπεριφορά των νεαρών ατόμων έχει ενημερωθεί σχετικά η αστυνομία, η οποία να σημειώσουμε ότι βραδυνές ώρες το τελευταίο διάστημα λαμβάνει πολλές κλήσεις για παρόμοιες συμπεριφορές σε διάφορες γειτονιές της Λαμίας.

«Φοβόμαστε ότι αν αυτή η κατάσταση δεν ελεγχθεί άμεσα θα υπάρξουν τεράστια προβλήματα», μας λένε οι κάτοικοι οι οποίοι μετά το επεισόδιο αυτό, αναγκάζονται να φυλούν σκοπιά για τις περιουσίες τους που βρίσκονται στο δρόμο.