Κάποια σχόλια για την προκήρυξη 7Κ/2019

Δημοσιεύτηκε: Τρίτη, 17 Δεκεμβρίου 2019 11:06 Κάποια σχόλια για την προκήρυξη 7Κ/2019

Σεβαστοί Συντάκτες του Lamiareport,

Έχετε αναρτήσει ήδη το κείμενο της νέας προκύρηξης 7Κ/2019, στην οποία αναφέρεται ότι υπάρχουν διαθέσιμες θέσεις για την περιοχή μας.

 Οι πολιτικοί φόρείς ενδιαφέρονται και για την περιφέρειά μας; Δημιουργούν νέες μόνιμες θέσεις εργασίας για τον τόπο μας;  Τα ψιλά γράμματα γιατι δεν αναφέρονται πουθενά; Την άλλη όψη του νομίσματος γιατι κανένας δεν την ανακοινώνει;

Σας παρουσιάζω λοιπόν αυτό στο οποίο αναφέρομαι, που ψιθυρίζεται βέβαια στους κύκλους των υποψηφίων, αλλά όλοι σιωπούν....

Με μια μικρή και απλή ανάλυση το παραπάνω είναι το εξής:

Τα μόρια που παίρνουν οι υποψήφιοι φυσικά και διαφοροποιούνται (μήπως τελικά δεν είναι και τόσο 'αξιοκρατικό'  το σύστημα του ΑΣΕΠ;), οι υποψήφιοι που έχουν εργαστει στους παραπάνω φορείς σαν συμβασιούχοι έχουν 20 μόρια ανά μηνα, σε αντίθεση με όλους τους υπόλοιπους που έχουν 7/μήνα.

Με απλά μαθηματικά δηλαδή είναι καταδικασμένοι οι απλοί υποψήφιοι των θέσεων αυτών, μόνο οι συμβασιούχοι θα μπουν στις εν λόγω θέσεις.

Με απλά λόγια είναι μια 'φτιαχτή' προκύρυξη για την μονιμοποίηση των συμβασιούχων. Νοιώθω απίστευτα προσβεβλημένη, κυρίως γιατι νομίζουν οτι μας κοροϊδεύουν, μας γεμίζουν ελπίδες για μόνιμες θέσεις εργασίες, ενώ είναι ΗΔΗ δοσμένες οι θέσεις αυτές, βασιζόμενη στον τρόπο υπολογισμού των μορίων. Και είναι η ΔΕΥΤΕΡΗ μέσα στο έτος που γίνεται με την ίδια μέθοδο μοριοδότησης(2Κ/2019 ήταν η πρώτη που υιοθετήθηκε το “νεό” σύστημα μοριοδότησης)

ΣΤΑΜΑΤΗΣΤΕ ΠΙΑ ΝΑ ΜΑΣ ΚΟΡΟΪΔΕΥΕΤΕ.

Κάντε μόνιμες τις συμβάσεις των ήδη υπάρχοντων υπαλλήλων, χωρίς να υποκρίνεστε ότι προκυρήξατε νέες θέσεις εργασίας και ανοιγετε την αγόρα και όλα τα “κούφια” λόγια που εξαπολύετε στα μέσα ενημέρωσης.

Τσαλαπατάτε την αξιοπρέπεια μας με όλα αυτά τα 'τεχνάσματα'. Έχουμε παλέψει και συνεχίζουμε να παλεύουμε για τη ζώη μας. Μην παίζετε με αυτή. Σπουδάσαμε και βγήκαμε στην αγορά εργασίας, σταθήκαμε με αξιοπρέπεια στις καταστάσεις της κρίσης που ήρθαν, μείναμε εδώ και παλεύουμε για την καθημερινότητα, δεν θέλουμε τον οίκτο σας. Ίσες ευκαιρίες όμως έχουν δικαίωμα να έχουμε όλοι στην δημόσια αγορά εργασίας. Κάτι που δυστυχώς πάει προς κατάργηση.

Αυτή είναι η Ελλάδα μας λιγο πριν την “αυγή” του 2020.

Η Ελλάδα που έχει “βγει” από την κρίση, έτσι θέλουν να πιστεύουμε, η Ελλλάδα που σταφήκαμε ο ένας απεναντι στον άλλον για ανούσια πράγματα, η Ελλάδα που μας γεμίζουν φρούδες ελπίδες και όνειρα για ένα καλύτερο αύριο, ενώ όλα είναι συμφωνημένα χρονια πριν, συμφέροντα για τα οποία “πατουν” πάνω στις ζωές μας, στους νέους της Ελλάδας, της Ελλαδίτσας μας....

Και κλείνοντας, θα αναφερθώ σε γνωστούς στίχους τόσο επίκαιρους για ακόμη μία φορά.

Φοβάμαι (ΠΟΛΥ) για όσα θα γίνουν για εμένα ....χωρίς εμένα....

Αναγνώστρια

Προσαρμοσμένη αναζήτηση