Πλατεία Πάρκου ...ώρα υπό το μηδέν

Δημοσιεύτηκε: Κυριακή, 22 Δεκεμβρίου 2019 20:00 Πλατεία Πάρκου ...ώρα υπό το μηδέν (φώτο αρχείου)

«Αγαπητό Lamia Report, μέχρι και χθες διάβαζα τα άρθρα για το πάρκο και τους ρομά και απλά σχολίαζα... πόσο χάλια μπορεί να  είναι? σιγά αφού περνώ με το αυτοκίνητο και δεν βλέπω τίποτα τραγικό, τα παραλέει το Lamia Report. ΜΕΧΡΙ που πήρα το παιδί μου και το πήγα  μέρα μεσημέρι Παρασκευής να δούμε το καρουζέλ...

Είμαι 43 ετών, έχω μείνει χρόνια στο εξωτερικό και σε πολλά επικίνδυνα μέρη, έχω υπάρξει φοιτητής στην Αθήνα με Ομόνοια και Βάθης στα φόρτε τους, αλλά τέτοιο πράγμα μέσα στην πόλη μου δεν έχω νιώσει ΠΟΤΕ...τι γίνεται ρε παιδιά εδώ ?

Από 8 μέχρι 88 γύφτοι και γυφτάκια να μας φέρνουν γύρω για ξάφρισμα , με διάφορες προφάσεις (ναρκωτικά  η' εκπόρνευση ή επαιτεία) και στο τέλος γυφτοτσαμπουκάδες . Και εντάξει ήμουν εγώ και δεν πτοήθηκα κι έφυγα αξιοπρεπώς... στο πεντάλεπτο..(πήρα τον γιο μου αγκαλιά και την έκανα με ελαφρά  κοινώς ) .

Η κατάσταση έχει ξεφύγει  και λίγα γράφετε. Τρέμω την στιγμή που η ατιμωρησία και η απάθεια των αρμοδίων αρχών  θα μας κάνουν να πάρουμε τον νόμο στα χέρια  μας και τότε τι θα είμαστε  ? Τα θύματα ?  ή οι θύτες ?

Κάθε μέρα και από δέκα περιστατικά κάποια στιγμή θα έρθει και η σειρά της μάνας μου, της γυναίκας σου, του παιδιού του . ΛΥΣΗ τώρα από δήμο, αστυνομία και κράτος.

Ο Θεός μας έκανε να ζούμε για να παλεύουμε , θα είναι κρίμα να παλεύουμε για να ζούμε...»

Αναγνώστης

Προσαρμοσμένη αναζήτηση