Γιατί χαλάμε την εικόνα της χώρας στην κεντρική πύλη εισόδου της;

Δημοσιεύτηκε: Τρίτη, 31 Δεκεμβρίου 2019 10:42 Γιατί χαλάμε την εικόνα της χώρας στην κεντρική πύλη εισόδου της; (φώτο αρχείου)

Διαβάστε καταγγελία αναγνώστη μας για τον έλεγχο διαβατηρίων στο «Ελευθέριος Βενιζέλος»

«Επιστρέφαμε την Κυριακή 29/12 , από Λίβανο (χώρα εκτός ΕΕ) με πτήση της MEA (Middle East Airlines ). Φτάσαμε στο Ελευθέριος Βενιζέλος μετά από μια πτήση μιάμισης ώρας, την προβλεπόμενη ώρα άφιξης στις 20:20 .
Κατευθυνθήκαμε στον χώρο ελέγχου διαβατηρίων , καθώς ερχόμασταν από χώρα εκτός ΕΕ .
Φτάσαμε εκεί 20:30 .
Με έκπληξη είδαμε  μια ουρά περίπου 250 ανθρώπων στον χώρο για έλεγχο όσων έχουν διαβατήριο της ΕΕ .
Όλοι περιμέναμε με υπομονή , Ευρωπαίοι άλλωστε ..... , πιστεύοντας ότι θα είχαμε μια μικρή καθυστέρηση .

Δυστυχώς από τα διαθέσιμα αυτόματα μηχανήματα ελέγχου λειτουργούσαν μόνον 2 ή 3 ενώ στην θέση του τελικού ελέγχου υπήρχε μόνον ένας αστυνομικός .
Σε κάθε περίπτωση και μετά από 20 λεπτά αναμονής διαμαρτυρηθήκαμε έντονα τόσο σε κάποιους υπαλλήλους που προσπαθούσαν να βοηθήσουν όσο και σε κάποιο αξιωματικό υπηρεσίας .
Δυστυχώς οι απαντήσεις ήταν ότι δεν ήταν δίκη τους αρμοδιότητα καθώς και ότι εδώ φωνάζετε ενώ στο εξωτερικό δεν λέτε τίποτε όταν σας καθυστερούν !!!!
Τελειώσαμε τον έλεγχο 21:02 περιμένοντας 32 λεπτά και κάνοντας μια πτήση 90 λεπτών !!!
Εμείς και άλλοι 250 άνθρωποι που είχαν την τύχη ή την ατυχία να έρθουν στην Ελλάδα ....

Συμπέρασμα :
Χρειάζονται να γίνουν ΠΟΛΛΑ ακόμη για να πάμε μπροστά !!!
Κατά την άποψη μου ΠΟΛΛΑ πρέπει να γίνουν και για την αλλαγή της νοοτροπίας κάποιων ανθρώπων του Δημοσίου Τομέα που αντί να συνδράμουν, απλώς δηλώνουν αναρμόδιοι ή γίνονται προκλητικοί με την παντελώς αδιάφορη στάση τους στα προβλήματα.
Και φυσικά σίγουρα τέτοια περιστατικά να έρχονται σε γνώση των αρμοδίων και των πολιτικών τους προϊσταμένων , ελπίζοντας ότι τέτοια προβλήματα και περιστατικά θα λυθούν και θα διαχειριστούν αποτελεσματικά .

Πιστεύουμε στην Ελλάδα μας και στα δυνατότητες της και αγωνιζόμαστε για το καλύτερο αύριο το δικό μας και των παιδιών μας .
Ας μην αφήνουμε αυτές τις εξαιρέσεις , ελπίζω ότι είναι τέτοια αυτά τα περιστατικά , να χαλάνε την εικόνα της χώρας στην κεντρική πύλη εισόδου της !!!»

Καλή Χρόνια σε όλους

Αναγνώστης

Προσαρμοσμένη αναζήτηση