Τι γίνεται με τα έργα μέσα στην πόλη;

Δημοσιεύτηκε: Παρασκευή, 21 Φεβρουαρίου 2020 08:06 Τι γίνεται με τα έργα μέσα στην πόλη;

Έργα και ημέραι εργολάβων "ΟΤΕ"..Πολίτες στο έλεος ανεξέλεγκτων εργολάβων...υπάρχει κανείς υπεύθυνος ?

Κινούμενος επί της Οδού Αχιλλέως (συνέχεια της Μακροπούλου ),ώρα 08:00 βρίσκομαι όπως και πολλοί ακόμα οδηγοί σε αδιέξοδο , καθώς οι κύριοι εργολάβοι έχουν κλείσει τον δρόμο χωρίς καμία απολύτως προειδοποίηση, στην συμβολή με την οδό Βασακάρη που από αριστερά είναι άνοδος , και από δεξιά η μεγάλη ανηφόρα είναι κάθοδος, με αποτέλεσμα και από τις τρεις κατευθύνσεις να έχει κλείσει ο δρόμος χωρίς διαφυγή!!!

Στο σημείο αυτό εργάτης από την τεχνική εταιρεία, μας λέει προς έκπληξή μας….ότι απαγορεύεται να κινηθούμε αριστερά προς Βασακάρη , και που πάμε !!!!

Τον ρωτάμε γιατί δεν έβαλαν προειδοποιητική πινακίδα πιο πριν στην οδό Κρίτσα , ώστε να κινηθούμε προς Διάκου ???? Η απάντηση αποστομωτική....δεν είμαι εγώ υπεύθυνος !!!

Ζητάμε τον υπεύθυνο του έργου ,και τότε εκείνος μας υποδεικνύει κάποιον απέναντι του που όμως μας αγνοεί και αδιαφορεί επιδεικτικά, χωρίς να απαντά ενώ η ουρά πίσω έχει φτάσει στην Σκληβανιώτη !!!

Και εδώ , αναρωτιόμαστε όλοι που είναι κάποιος υπεύθυνος ,που είναι η τροχαία ,ο δήμος ,η περιφέρεια , υπάρχει κανείς έλεγχος η ο καθείς μπορεί να ενεργεί όπως θέλει σε αυτή την πόλη ???

Αναγνώστης

Προσαρμοσμένη αναζήτηση