Νέα επίθεση από αδέσποτα στη Λαμία

Δημοσιεύτηκε: Τρίτη, 31 Μαρτίου 2020 08:22 Νέα επίθεση από αδέσποτα στη Λαμία (φώτο αρχείου)

Μετά την επίθεση που δέχτηκε την Κυριακή συμπολίτη μας στην περιοχή της Νέας Μαγνησίας, αναγνώστης μας ενημερώνει και για μια ακόμη επίθεση στην περιοχή του Αφανού.

Διαβάστε την καταγγελία:

«Θα ήθελα να ενημερώσετε αν μπορείτε τον κόσμο ότι το απόγευμα της Κυριακής (29/3), όταν με άδεια βγήκα να κάνω τζόκινγκ στην περιοχή του Αφανού όπου υπάρχουν και τα σχολεία 3ο λύκειο γυμνάσιο δημοτικό, μου επιτέθηκαν δύο σκυλιά με αποτέλεσμα και ενώ κράτησα την ψυχραιμία μου ένα από αυτά μεγάλο άσπρο με δάγκωσε άσχημα στο πόδι.

Εν μέσω κορωνοιού και χωρίς να θέλω να πηγαίνω έρχομαι στα νοσοκομεία για την πρόληψη της υγείας μου , αναγκάστηκα να πάω και να μου χορηγήσουν αντιτετανικό όρο να μου το καθαρίσουν και να μου γράψουν μια αντιβίωση για 7 ημέρες.

Χωρίς βέβαια να γνωρίζουμε αν το σκυλί έχει κάποια λύσσα. Όταν επισκέφθηκα ξανά το σημείο με τους γείτονες που συνομίλησα για να μάθω για κάποια άλλη αρρώστια του σκυλιού μου είπαν ότι έχει επιτεθεί σε πολλά άτομα και ότι κάποιος στην γειτονιά τα ταΐζει σε καθημερινή βάση και ότι είναι τσοπανόσκυλα. Θα ήθελα αν είναι εύκολο να δημοσιευθεί γιατί στην περιοχή κάνουν βόλτα πολλά άτομα.

Σας ευχαριστώ πολύ εκ των προτέρων».

Προσαρμοσμένη αναζήτηση