Στο έλεος των ρομά η παραλία της Αγίας Μαρίνας...

Δημοσιεύτηκε: Δευτέρα, 27 Ιουλίου 2015 11:45 Στο έλεος των ρομά η παραλία της Αγίας Μαρίνας... (Φώτο: panoramio.com)

«Περίμενα ως τα μέσα καλοκαιριού μπας και ευαισθητοποιηθεί κάποιος υπεύθυνος αγαπητό LAMIA REPORT και Αξιότιμε Δήμαρχε Στυλίδος Κύριε Απόστολε Γκλέτσο και Αξιότιμο Δημοτικό συμβούλιο αλλά μάταια.

Μιλάω για το έγκλημα εγκατάλειψης της Αγίας Μαρίνας Στυλίδας.Σκουπίδια και ρημαδιό ΠΛΗΡΗΣ ΕΓΚΑΤΑΛΗΨΗ της παραλίας στο έλεος των Ρομά καθώς και η παραλία πλέον έχει οικειοποιηθεί από αυτούς θεωρώντας την ιδιοκτησία των, απλώνοντας όλη την οικοσκευή τους κατά μήκος της παραλίας κάνοντας μπάνιο ανενόχλητοι εννοείται φορώντας τα ρούχα τους κυκλοφορώντας ανάμεσα κι από άλλους λουόμενους και πολλές φορές παρενοχλώντας τους.

Και πολλοί θα βιαστείτε να με πείτε ρατσιστή αλλά όχι δεν είμαι. Μακάκας είμαι διότι κάνω μπάνιο ευπρεπώς με μαγιό, στρώνω μόνο μια ψάθα (κανονικά έπρεπε και εγώ να κουβαλήσω καθιστικό και κουζίνα να τα στήσω στην παραλία καθώς και πάγκο πώλησης φρούτων και υπαίθριο γκαράζ!!) και κάθομαι ήρεμος έχοντας μόνο έναν καφέ στο χέρι και ένα νερό για την δίψα.

Έτσι έμαθα στα τόσα καλοκαίρια της ζωής μου να κάνω σαν λουόμενος. Τώρα αν έχει αλλάξει κάτι ενημερώστε με παρακαλώ. Και όλα αυτά στο έλεος πάντα της ΜΗΔΕΝΙΚΗΣ ΑΠΟΥΣΙΑΣ της Ελληνικής Αστυνομίας. Το καταγγέλλω γιατί εδώ και ενάμιση μήνα που είμαι κάθε μέρα εκεί και ειδικά τις μεσημεριανές ώρες που γίνονται οι παραπάνω ''ομορφιές'' δεν έχει περάσει ούτε ένα περιπολικό να ελέγξει τις παραπάνω ''παραβάσεις''...

Όπως επίσης δεν έχω δει ούτε για δείγμα όχημα Τροχαίας στον επαρχιακό δρόμο Λαμίας - Στυλίδας όπου γίνεται το έγκλημα καθημερινά να παρακάμπτουν ογκώδεις νταλίκες για να αποφύγουν να πληρώσουν τα διόδια. Κύριοι της αστυνομίας επαναπαυτείτε στις δάφνες σας και ευαισθητοποιηθείτε ΜΟΝΟ όταν θα θρηνήσουμε κάποια θύματα. Προς το παρόν συνεχίστε να κυνηγάτε κράνη και εξατμίσεις παπιών.

Και επιστρέφουμε στο θέμα μας με την κατάσταση στην Αγία Μαρίνα.Δήμαρχε Στυλίδας καλές οι ζεϊμπεκιές και οι Δραπετσώνες σε αγαπάω σε εκτιμάω είσαι λεβεντιά καμαρωτή αλλά αν δεν κάνεις κάτι για την Αγία Μαρίνα που όλοι αγαπήσαμε μεγαλώσαμε και περάσαμε όμορφα παλιά καλοκαίρια δίχως τα προβλήματα που προανέφερα παραπάνω θα τραγουδάμε εμείς σε λίγο ''παρ' το γεράνι μας παρ΄το στεφάνι μας στην Αγία Μαρίνα πια δεν έχουμε ζωή...'

'Πολλά φιλιά και καλό υπόλοιπο καλοκαιριού σε όλους τους συνέλληνες και συμπατριώτες...»

Αναγνώστης

 

Προσαρμοσμένη αναζήτηση