Επικίνδυνα σκοτάδια από "Έπαυλη των Πελαργών" έως και Αγ. Παρασκευή

Δημοσιεύτηκε: Παρασκευή, 28 Αυγούστου 2015 13:01 Επικίνδυνα σκοτάδια από "Έπαυλη των Πελαργών" έως και Αγ. Παρασκευή (Φώτο αρχείου)

«Μια απαράδεχτη κατάσταση συνεχίζει εδώ και μήνες να ταλαιπωρεί αλλά και να θέτει σε κίνδυνο οδηγούς αλλά και πεζούς, αφού τα φώτα από το ύψος της  ''Έπαυλης των Πελαργών'' έως και την είσοδο της Τ.Κ. Αγίας Παρασκευής εξακολουθούν να παραμένουν επί μήνες σβηστά.

Η κατάσταση είναι απελπιστική αφού υπάρχουν τρεις κλειστές στροφές στην εν λόγω περιοχή και φυσικά ανυπαρξία πεζοδρομίου. Όσα τηλέφωνα και αν έχουμε κάνει στο Δήμο, κανείς δεν ενδιαφέρθηκε και να σκεφτεί κανείς ότι ο Αντιδήμαρχος κ. Γ. Ζήσιμος είναι από εκεί και το θέμα το γνωρίζει από πρώτο χέρι.

Είναι από τα πιο επικίνδυνα  σημεία της πόλης αφού έχουν συμβεί και θανατηφόρα ατυχήματα ακόμα και ημέρα κι όμως εξακολουθεί να παραμένει χωρίς φωτισμό τόσους μήνες .

Θα πρέπει να σκοτωθεί να κάποιος πάλι, για να ενδιαφερθούν, αν ενδιαφερθούν οι αρμόδιοι ???? Το Τοπικό Συμβούλιο δεν έχει αντιληφθεί τον ΚΙΝΔΥΝΟ????

Βοηθήστε μας σας παρακαλώ να δοθεί τέλος στον εφιάλτη!!!!!»

Αναγνώστης

 

Προσαρμοσμένη αναζήτηση