Στις σκάλες για το Φαρμακείο του ΕΟΠΥΥ στη Λαμία...

Δημοσιεύτηκε: Τετάρτη, 02 Σεπτεμβρίου 2015 19:59 Στις σκάλες για το Φαρμακείο του ΕΟΠΥΥ στη Λαμία...

1η Σεπτεμβρίου, κι όπως κάθε πρωτομηνιά οι άνθρωποι εύχονται «καλό μήνα» κι ελπίζουν αυτόν το μήνα να πάνε καλύτερα τα πράγματα.

Κι όμως στις σκάλες που οδηγούν στον τρίτο όροφο του κτηρίου στο οποίο στεγάζεται το Φαρμακείο του ΕΟΠΥΥ αρκετοί ασθενείς ανεβοκατέβαιναν αγκομαχώντας τις σκάλες και έβριζαν τον αίτιο της ταλαιπωρίας τους, γιατί το ασανσέρ ήταν χαλασμένο.

Να διευκρινίσουμε για όσους δεν γνωρίζουν εκεί προμηθεύονται τα φάρμακά τους οι βαριά ασθενείς, συνήθως από ανίατες ασθένειες, γενικώς ανήμποροι συμπολίτες μας και άτομα που ΔΕΝ ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΑΙ να ανεβαίνουν σκάλες για διάφορους λόγους.

Γνωρίζοντας ότι υπάρχει ασανσέρ πολλοί που ανήκουν στις προαναφερόμενες κατηγορίες πηγαίνουν μόνοι τους να παραλάβουν τα φάρμακα. Στον ίδιο όροφο γίνεται και η θεώρηση των βιβλιαρίων, έτσι η «ανήμπορη πελατεία» του ορόφου γίνεται μεγαλύτερη.

Δύο από μας ζητήσαμε τον προϊστάμενο της υπηρεσίας, για να διαμαρτυρηθούμε, αλλά μας είπαν ότι έχει σπαστό ωράριο και θα έρθει μετά τις 12.00.

Ζήτησα, λοιπόν, το τηλέφωνο του γραφείου του (2231056401) για να διαμαρτυρηθώ τηλεφωνικά. Η έκπληξή μου δεν περιγράφεται όταν ο κ. προϊστάμενος αποποιήθηκε κάθε ευθύνη και μου δήλωσε σε έντονο ύφος ότι δεν δέχεται διαμαρτυρίες για το θέμα αυτό!!!

Τα ακούτε κ. Κουρομπλή; Προϊστάμενοι υπηρεσιών υγείας δεν δέχονται διαμαρτυρίες ταλαιπωρούμενων πολιτών! Εσείς δέχεστε τέτοιες συμπεριφορές;

Γιάννης Μακρής

 

Προσαρμοσμένη αναζήτηση