Δημογραφικό - Πολυτεκνία -ΑΣΠΕ...!!!

Δημοσιεύτηκε: Κυριακή, 04 Οκτωβρίου 2015 18:36 Δημογραφικό - Πολυτεκνία -ΑΣΠΕ...!!!

«Καταγγέλλω τον πρόεδρο της ΑΣΠΕ  κ.Θεοτοκάτο  Βασίλειο ο οποίος  στηρίζει  πολιτικούς που με τα ψηφίσματά τους στο ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΙΟ έστειλαν στον  ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟ ΚΑΙΑΔΑ ΤΟΥΣ ΠΟΛΥΤΕΚΝΟΥΣ...!!!
          Αυτός που το 2012...συμβούλευε τους πολύτεκνους να θυμούνται τους βουλευτές που έφεραν και ψήφισαν πολυνομοσχέδιο κατά των ανθρώπων που συντηρούν το ΕΘΝΟΣ ΔΗΜΟΓΡΑΦΙΚΑ... !!!
        Άραγε τί άλλαξε κ. Θεοτοκάτε από τότε μέχρι σήμερα και στηρίζετε ΔΗΜΙΟΥΣ ΤΩΝ ΠΟΛΥΤΕΚΝΩΝ...???Ως πρόεδρος της ΑΣΠΕ ΕΙΣΤΕ ΑΝΑΚΟΛΟΥΘΟΣ των όσων κάποτε με σθένος υπερασπιζόσασταν...Τί ήταν αυτό που σας έκανε να αλλάξετε στάση...???Τα μέτρα δεν άρθηκαν τί ήταν αυτό λοιπόν που βάρυνε στην συνείδησή σας ώστε να ΠΡΟΔΩΣΕΤΕ ΤΙΣ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΟΛΥΤΕΚΝΕΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΕΣ...???Σίγουρα προσωπικές σας ΦΙΛΟΔΟΞΙΕΣ αντίθετες με την σε βάρος πολιτική χιλιάδων δοκιμαζόμενων ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ πολύτεκνων οικογενειών...Ίσως επειδή προ ετών έχετε αφήσει στην άκρη οικογενειακά βάρη μικρών παιδιών...!!!
        Επειδή λοιπόν η ενασχόλησή σας με τα κοινά -πολιτικά...πλέον  δρώμενα στην ΠΑΤΡΙΔΑ, προέχει των θεμάτων που άπτονται της Ελληνικής πολύτεκνης οικογένειας, σας προτρέπω ΝΑ ΠΑΡΑΙΤΗΘΕΙΤΕ...ΧΘΕΣ!!!
Αφήνοντας τα των πολυτέκνων σε ανθρώπους που είναι απέναντι σε δήμιους...και όχι ΔΙΠΛΑ  τους, στηρίζοντας τους  προκλητικά...εσείς λέγατε κάποτε...08-Νοε.-2012 διά της ιστοσελίδας της ΑΣΠΕ... να τους θυμόμαστε...αποδοκιμάζοντάς τους, επειδή λοιπόν εσείς ΠΡΟΔΩΣΑΤΕ...αθετήσατε τον λόγο σας...δεν έχετε πλέον ρόλο στην ΑΣΠΕ...ΤΗΝ ΠΡΟΔΩΣΑΤΕ...ΤΗΝ ΕΞΑΠΑΤΗΣΑΤΕ...ΜΕ ΛΟΓΟ ΚΑΙ  ΕΡΓΑ...ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΣΤΑ ΝΕΑ ΣΑΣ ΚΑΘΗΚΟΝΤΑ ΣΤΗΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΣΑΣ ΣΤΑΔΙΟΔΡΟΜΙΑ...!!!Στηρίζοντας και αυτο το κόμμα που διά των ΝΟΜΩΝ του ΣΚΟΤΩΣΕ τις πολύτεκνες οικογένειες...
         Όσοι με την ψήφο τους ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΔΙΩΚΟΥΝ ΚΑΙ ΚΑΤΑΤΡΕΧΟΥΝ τους πολύτεκνους του ΕΘΝΟΥΣ χαρακτηρίζονται ΑΝΕΠΙΘΥΜΗΤΟΙ ΑΝΔΡΕΣ ΚΑΙ ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΥΠΑΡΞΗΣ ΤΟΥ ΕΘΝΟΥΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ...ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΚΗΣ ΟΡΘΟΔΟΞΟΥ ΠΙΣΤΕΩΣ ΜΑΣ....!!!Γιατί   η επίλυση και μόνο του δημογραφικού θα σημάνει την σωτηρία της πατρίδας στα πολυσχεδή θέματα της κρίσης που βιώνουμε...επιταγή και του Ο.Η.Ε γιά επιβίωση προστασία κάθε ΕΘΝΟΥΣ...ΔΕΝ ΕΞΑΙΡΕΙΤΑΙ ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ...ΕΣΕΙΣ ΓΙΑΤΙ...ΤΟ ΕΞΑΙΡΕΙΤΕ...???ΑΠΑΝΤΗΣΤΕ...!!!ΟΙ ΚΑΡΕΚΛΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΘΩΚΟΙ ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΦΙΛΟΔΟΞΙΕΣ ΑΙΓΛΗ ΠΡΩΤΙΣΤΩΣ ΕΧΟΥΝ ΕΥΘΥΝΕΣ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΤΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ...!!!Εγώ κ.Θεοτοκάτε Βασίλειε πρόεδρε της ΑΣΠΕ...!!!δεν ξεχνώ εσείς ως πρόεδρος γιατί "ΞΕΧΝΑΤΕ" ότι Μειμαρακης Βαγγέλης και Κυριάκος Μητσοτάκης διαπολιτικής και δια χειρός ΣΑΜΑΡΑ - ΒΕΝΙΖΕΛΟΥ έβαλαν ΤΑΦΟΠΛΑΚΑ στο δημογραφικό...αφήνοντας να καλυφθεί αυτό το κενό  από  εισροές
...ναστών εξ ανατολών...επίσημη δυστυχώς νεοπολιτική διαχείριση του θέματος...νεοταξική όχι μόνο της ΕΛΛΑΔΑΣ αλλά και της Ε.Ε...!!!
     To Δ.Σ της  ΑΣΠΕ  οφείλει να πράξει τα δέοντα αφού ανάλογες πράξεις...ΠΡΟΣΩΠΩΝ ΤΟΥ Δ.Σ πρέπει να τίθενται σε γνώση όλων των μελών καθόσον σηματοδοτούν ΑΔΙΕΞΟΔΑ στην λειτουργία της ΑΣΠΕ εκφράζοντας κατά την γνώμη μου την μειοψηφία και όχι την πλειοψηφία των μελών αυτής...!!!ΕΠΕΤΑΙ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ...!!!
       Ο  Σύλλογος Ν.Φθιώτιδας κρίνω σκόπιμο ότι πρέπει να συγκαλέσει αρμοδίως Γενική Συνέλευση μελών...με επίκληση την προτροπή του νυν προέδρου....να θυμόμαστε...και επειδή ΘΥΜΟΜΑΣΤΕ...είμαστε σε αφύπνιση...!!!»

Γαλανός Θ. Γεώργιος
Μέλος  Συλλόγου Πολυτέκνων Ν.Φθιώτιδας- ΑΣΠΕ

 

Προσαρμοσμένη αναζήτηση