Προσοχή στη σήμανση των οδών Αντικύρας και Σόλωνος στη Λαμία

Δημοσιεύτηκε: Σάββατο, 28 Νοεμβρίου 2015 16:05 Προσοχή στη σήμανση των οδών Αντικύρας και Σόλωνος στη Λαμία

«Εδώ και πάρα πολύ καιρό έχει αλλάξει η σήμανση σε ορισμένους δρόμους της πόλης μας. Είναι πολύ πιθανό, πολλοί απ’ τους οδηγούς να μην το έχουν παρατηρήσει λόγο συνήθειας (πολύ κακώς όμως).

Αυτό έχει ως αποτέλεσμα πολλοί απ’ τους οδηγούς να δημιουργούν από δρόμους μονής κατεύθυνσης σε διπλής, ώστε να δημιουργείται ένα κλίμα ταραχής μεταξύ των οδηγών.

Γι’ αυτό το λόγο πρέπει να αναφέρω ότι:

  • Η οδός Σόλωνος είναι μονόδρομος έως τη διασταύρωση με την οδό Μυκηνών. Η κίνηση των οχημάτων γίνεται μόνο από κάτω προς τα πάνω, δηλαδή μόνο προς την οδό Κύπρου.
  • Η οδός Αντίκυρας είναι και αυτή μονόδρομος, αλλά προς την αντίθετη φορά, δηλαδή μόνο το καθοδικό ρεύμα (από την οδό Κύπρου προς την οδό Πλαταιών).

Αναφέρω χαρακτηριστικά αυτούς τους δύο δρόμους, αλλά μπορεί να υπάρχουν και άλλοι εντός της πόλεως. Γι’ αυτό οι οδηγοί πρέπει να έχουν μεγάλη προσοχή στη σήμανση των οδών ακόμη κι αν διέρχονται από τους συγκεκριμένους δρόμους συνέχεια.

Υ.Γ.: Ένα πολύ μεγάλο ζήτημα είναι και η μεγάλη ταχύτητα που αναπτύσσουν ορισμένα οχήματα σε στενούς δρόμους που δεν έχουν καλή ορατότητα».

Οι φωτογραφίες είναι από την εφαρμογή street view της google (είναι παλιές).
http://www.instantstreetview.com/

Προσαρμοσμένη αναζήτηση